Hmmm wszystko zostało życzonę ale tak od siebie bez przypału i jak najładniejszych choinek pozdrawiam wszystkich i znowu po świętach będzie trzeba zrzucać tłuszczyk po przez wędrówki na spota
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Przyłączam się do życzeń ,wesołych świąt i szczęśliwego oraz obfitego Nowego Roku ,i co najważniejsze niech forum nadal rozkwita w 2015 r.
Dla poprawy nastroju przed świątecznymi porządkami Swięty Mikołaj od Kuli
Ostatnio zmieniany: 10 lata 4 miesiąc temu przez kula00.
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze,
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej
życzy… ZAPI Z RODZINKA
Ps.Wiary, co góry przenosi,
nadziei, która nie gaśnie,
miłości w każdej ilości
maladama dziekuje za zyczenia i rowniez wszystkim Wam zyczy zdrowych i wesolych Swiat. A przede wszytskim rodzinnych. Ja od kilku lat na obczznie i niestety bez rodzicow. TO mnie bardzo boli.
Boże, użycz mi pogody ducha....
Po pierwsze życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, masę radości, miłości i żeby wam te święta i nie tylko minęły w spokoju i w pokojowej atmosferze. Poza tym spełnienia w życiu jak i w hobby, oby wasze marzenia się ziściły, oby każdy grow przebiegł mistrzowsko i bez przypałów, obyście w kolejnym roku mieli choinki nie tylko na święta! POZDRO!
Sieemano. Ostatnio mam sporo na głowie, dlatego rzadko tu zaglądam. Ale to nie znaczy, że o Was zapomniałem. Wszedłem właśnie specjalnie po to, żeby życzyć wam wszystkim Wesołych Świąt! Niech będą spokojne i spędzone w ciepłej rodzinnej atmosperze. Oczywiście życzę równierz zjaranego gwiazdora, szczęśliwego nowego roku i co najważniejsze bezprzypałowych upraw w tym nowym 2015 roku!