funkcja znikneła wraz z włączeniem poczty do informowania modów o nowych postach, jak było włączone to wszyscy dostawali tonę maili z każdą odpowiedzią.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Funkcjonalność Forum GLP !
8 lata 7 miesiąc temu #742
Ale powinna być możliwość włączenia i wyłączenia powiadomień e-mail.Wszędzie na forach jest taka opcja i tu mam na myśli fora nie tylko z uprawą maryśki bo siedzę na przeróżnych Szkoda bo żeby śledzić tematy które mnie interesują muszę wchodzić na profil danego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 8 lata 7 miesiąc temu przez Aby Z Głową.
Siema czy zostanie zmieniony kiedyś wygląd forum? Kliknąłem przedtem w NIEPRZECZYTANE nie wchodziłem w tematy i teraz już mi ich nie pokazuje ;/ Tak samo słabo wyszukiwarka działa żeby zobaczyć stare tematy któregoś z użytkowników to nie ma szans.Pasowało by to poprawić wtedy dużo milej by się tu spędzało czas
Ostatnio zmieniany: 8 lata 6 miesiąc temu przez Aby Z Głową.
Funkcjonalność Forum GLP !
8 lata 6 miesiąc temu #745
Jest tam tez taka opcja ze mozesz sobie wybrac ostatnie tematy z 4, 12, 24 itd ostatnich godzin. Czasami nie zdążę przeczytac wszystkich tematow i tak wlasnie do nich wracam
nieprzeczytane
i nieco niżej po lewej masz do wyboru zaznaczone od ostatniej a jak to klikniesz to możesz wybrać przedział czasowy od kiedy
i obok pisze kategorie
Ostatnio zmieniany: 8 lata 6 miesiąc temu przez Admin.