Witajcie,
co do promocji dla forumowiczów growlike.pro to już niedlugo pojawi się nowa odświeżona strona a wraz z nią nowe promocje w tym napewno coś specjalnego dla forumowiczów GLP!
"Panowie mam taką prośbę. Jeżeli coś robicie w promocji a produkt ma krótki okres przydatności to piszcie (byłoby przydatne dla mikro growerów) , że do wyjścia ma 2 miesiące ,bo nie każdy wylewa wszystko w 2 miesiące , też rozumiem że nie macie takiego obowiązku . Wiem też że nie wszystkie preparaty mają datę przydatności, ale BioRhizotonic od Canny zakupiony u was w promocji pod koniec roku jest ważny do końca lutego. 
Pozdro"
Dziękuję za zwrócenie uwagi kolego, akurat ta promocja nie ma nic wspólnego z datą przydatności produktów. Pod koniec roku robilismy ogolna obniżkę cen szczególnie produktów których mielismy na stanie więcej...
Nie zwrocilismy uwagi, samych nawozow na sklepie mamy dość dużo i nie zawsze zwróci się uwagę na datę przydatnośći.
Dzięki za info będziemy tego bardziej pilnować.
Jeżeli Tobie trafił się nawóz z tak krótką datą przydatności, wspomnij o tym jak bedziesz u nas na sklepie lub jezeli zamawiales wysylkowo to napisz w komentarzu do nowego zamówienia o tym...napewno wymyslimy coś tak, żebyś był zadowolony!
Lub jeżeli nie planujesz w najblizszym czasie zakupów w naszym sklepie to napisz maila i tak coś wymyślimy.
Mój klient MUSI być zadowolony
Pozdrawiam