Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Szukamy dobrych nazw Rang forumowych

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #21

• Palacz
  • Palacz Avatar
  • ... na wacie
  • Czy ogarnęliście?
  • Zebranych lumenów: 8
Golas napisał:
przykładem może być oświetlenie od 50W - 150W i tak dalej.
(...)Co myślicie ?

Im większa z Ciebie gwiazda na forum tym mocniej świecisz :silly:
"And if you don't like't... then hey! Fuck you!"
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #22

• Abrakadabra
  • Abrakadabra Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 43
abstrahując już od bardzo istotnego wątku "czy za posty czy za wzorowo przeprowadzone fotorelacje" powinno się mieć odpowiednią rangę przesyłam mój pomysł na nazewnictwo rang (bo chyba po to był stworzony ten temat). Nie jestem przekonany czy lepsze niż te już funkcjonujące no ale można to potraktować jako kolejną propozycję z której ostatecznie wybierze się najlepszą :huh: A więc tak:

Nowicjusz
Amator
Początkujący
Doświadczony
Ekspert
Weteran
Elita

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #23

• marlej
  • marlej Avatar
  • ... na FLO
  • Zaoczny uzytkownik :(
  • Zebranych lumenów: 1151
  •  

•  

Mi sie podobaja podobnie propozycje @bonjoura i grzdyla bazujace na cyklu zycia rosliny i takie mysle powinnismy dac.

PESTKA
KIELEK
weg
wczesne flo
flo
nnie nie glupi pomysl
najwyzsza ranga to by bylo co?? jaranko.??....bez sensu.....ale moze cos w tym stylu[/quote]

lub

Siewka
Wegetujący:D
Indukujący
Preflower
Kwitnący
Dojrzewający
Sam Szczyt/Dojrzały szczyt/coś w tym stylu?

Czyli PESTKA,KIELEK,WEGETUJACY,PREFLOWER,KWITNACY,DOJRZEWAJACY,TOP albo SZYSZUNIA hehe;)
A rangi za fotorelacje to prosto jak ktos juz pisal bazujac na FARMER (Poczatkujacy,zaawansowany,Legenda itp)
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #24

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

marlej napisał:
Mi sie podobaja podobnie propozycje @bonjoura i grzdyla bazujace na cyklu zycia rosliny i takie mysle powinnismy dac.

PESTKA
KIELEK
weg
wczesne flo
flo
nnie nie glupi pomysl
najwyzsza ranga to by bylo co?? jaranko.??....bez sensu.....ale moze cos w tym stylu

lub

Siewka
Wegetujący:D
Indukujący
Preflower
Kwitnący
Dojrzewający
Sam Szczyt/Dojrzały szczyt/coś w tym stylu?

Czyli PESTKA,KIELEK,WEGETUJACY,PREFLOWER,KWITNACY,DOJRZEWAJACY,TOP albo SZYSZUNIA hehe;)
A rangi za fotorelacje to prosto jak ktos juz pisal bazujac na FARMER (Poczatkujacy,zaawansowany,Legenda itp)[/quote]

O i to miałem na myśli ale słów jakby mi zabrakło..:D

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #25

• FrakZaFrakiem
  • FrakZaFrakiem Avatar
  • ... na WEG'u
  • Po zielonej stronie mocy.
  • Zebranych lumenów: 302
Siema

A może wzorem np forum elektronicznego "elektroda" wprowadzić levele za posty.

1 lvl 1-10 postów
2 lvl 11-24
3 lvl 25-50 ... itd.

Posty zliczane były by z wszystkich działów w których mowa o uprawie (czyli kanciapy, śmieszne i takie tam nie były by brane pod uwagę).

Ave

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #26

• Garbaty Bociek
  • Garbaty Bociek Avatar
  • ... kiełkujący
  • nic
  • Zebranych lumenów: 354
FrakZaFrakiem napisał:
Siema

A może wzorem np forum elektronicznego "elektroda" wprowadzić levele za posty.

1 lvl 1-10 postów
2 lvl 11-24
3 lvl 25-50 ... itd.

Posty zliczane były by z wszystkich działów w których mowa o uprawie (czyli kanciapy, śmieszne i takie tam nie były by brane pod uwagę).

Ave

Wyższość klepania postów nad fotorelacjami?
Można przecież klepać nic nie wnoszące posty w działach o uprawie, będzie to moim skromnym zdaniem prowadziło do zasyfienia i z czasnem forum straci na przejżystości.
Wszystko co tu naskrobałem, to wymysł mojej chorej wyobraźni.
Jestem jebnięty w czoło! Kle Kle.
Mieszkam w aborygenii, a zdjecia ściągam z neostrady.
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #27

• dawid17
  • dawid17 Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 2
Wilgotny Pierd napisał:

Wyższość klepania postów nad fotorelacjami?
Można przecież klepać nic nie wnoszące posty w działach o uprawie, będzie to moim skromnym zdaniem prowadziło do zasyfienia i z czasnem forum straci na przejżystości.

Popieram

Co byście powiedzieli, żeby oprócz rang forumowych wprowadzić jeszcze, tak jakby, "specjalizacje" przyznawane osobom, które wykażą się ponadprzeciętną wiedzą na dany temat. Nie chodzi mi wyłącznie o wiedzę na temat MJ czy jej uprawy, ale fajnie by było wiedzieć kto na forum zna się np. na elektryce, komputerach, hydraulice czy chociażby na budowlance. Nie raz marnowałem wiele godzin buszując po internecie w poszukiwaniu odpowiedzi na pytania, które dla kogoś kto się tym zajmuje na co dzień mogą być banalnie proste. Mam nadzieję, ze rozumiecie co mam na myśli bo im wiecej razy czytam to co juz napisałem sam zaczynam się gubić. Z forum korzysta coraz więcej osób, wiec kto wie kto pomocny nam się tu trafi, może lekarz, prawnik, urzędnik, mechanik czy nawet policjant ( już dawno doszliśmy z kumplami do wniosku, że fajnie by było znać kogoś "niebieskiego" kto by ratował w potrzebie, ale niestety nie znalazł się żaden chętny :( ). Co wy na to?

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #28

• FrakZaFrakiem
  • FrakZaFrakiem Avatar
  • ... na WEG'u
  • Po zielonej stronie mocy.
  • Zebranych lumenów: 302
Zawsze i wszędzie będą pisali głupoty lub nie na temat. Jak będzie wyglądało forum zależy głównie od moderatorów i ich umiejętności wymuszenia na forumowiczach stosowania się do regulaminu.

Ale do sprawy.

Najszybciej chyba sprawdzi się metoda odznaczeń oraz jasno określone zasady ich przyznawania. Na # widząc kolorowe obrazki przy profilu ( zaznaczam, że byli też tacy, którzy chyba tylko za bycie je mieli) wiedziałem czego mogę się spodziewać podczas czytania ich wpisów czy przeglądania fotorelacji. Czas szybko zweryfikuje prawdziwych pasjonatów i ludzi z potrzebą dzielenia się swoja wiedzą od tych którzy albo nie chcą albo nie potrafią.

Na razie jest fajnie, pytanie tylko brzmi jak długo na tym forum będzie trwała tak rodzinna atmosfera.

Ave
Otrzymany Lumen od: Golas

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #29

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

FrakZaFrakiem napisał:

Najszybciej chyba sprawdzi się metoda odznaczeń oraz jasno określone zasady ich przyznawania...

Czas szybko zweryfikuje prawdziwych pasjonatów i ludzi z potrzebą dzielenia się swoja wiedzą od tych którzy albo nie chcą albo nie potrafią.

Na razie jest fajnie, pytanie tylko brzmi jak długo na tym forum będzie trwała tak rodzinna atmosfera.

Ave

To forum a w przyszłości portal nie ma na celu gromadzenia ludzi przypadkowych, "jednostrzałowców" - zapytam i sobie pójdę. Przeczytaj wątek lapeno o promocji i indeksowania strony. Następnym krokiem jest test, zdajemy sobie sprawę, że nie jest on doskonały dlatego też będzie on w niedalekiej przyszłości rozbudowany. To nie będzie kolos, ludzie tutaj zrzeszeni z zasady mają już zapas doświadczeń i wybierają świadomie to forum spośród wielu innych. A jak to dalej będzie to tylko czas pokaże, chciałby się aby miła atmosfera była nieodzowną formą tej witryny ale powtarzam po raz wtóry czas zweryfikuje jak to wszystko się potoczy. To nie administracja tworzy forum, to userzy tworzą klimat tego miejsca i miejmy nadzieję, że nie zabraknie Was tutaj.

I sorry za OT ;)
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour

Szukamy dobrych nazw Rang forumowych 11 lata 7 miesiąc temu #30

• lapeno
  • lapeno Avatar
  • ... na FLO
  • Take it easy!
  • Zebranych lumenów: 276
Widzę że wątek zatacza koło. To już wiemy: rangi forumowe to nie to samo co rangi uprawowe. Mamy do zmiany 6 nazw które są sucharem ;) to tyle . Odznaczenia za grow to inna sprawa, do rozważenia której też na pewno będziecie zaproszeni.
Mamy tu w miarę spójną koncepcje i poszukiwany efekt. Albo zrobię ankietę, albo po prostu wrzucę te nazwy i w razie W zostawiamy ten wątek, aby każda wasza uwaga miała dla siebie miejsce.
Over&Out

:peace:
Take it easy!
Otrzymany Lumen od: SkyneT 2.0, Bongjour
Moderatorzy: uid

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany