Wilgotny Pierd napisał:
Wyższość klepania postów nad fotorelacjami?
Można przecież klepać nic nie wnoszące posty w działach o uprawie, będzie to moim skromnym zdaniem prowadziło do zasyfienia i z czasnem forum straci na przejżystości.
Popieram
Co byście powiedzieli, żeby oprócz rang forumowych wprowadzić jeszcze, tak jakby, "specjalizacje" przyznawane osobom, które wykażą się ponadprzeciętną wiedzą na dany temat. Nie chodzi mi wyłącznie o wiedzę na temat MJ czy jej uprawy, ale fajnie by było wiedzieć kto na forum zna się np. na elektryce, komputerach, hydraulice czy chociażby na budowlance. Nie raz marnowałem wiele godzin buszując po internecie w poszukiwaniu odpowiedzi na pytania, które dla kogoś kto się tym zajmuje na co dzień mogą być banalnie proste. Mam nadzieję, ze rozumiecie co mam na myśli bo im wiecej razy czytam to co juz napisałem sam zaczynam się gubić. Z forum korzysta coraz więcej osób, wiec kto wie kto pomocny nam się tu trafi, może lekarz, prawnik, urzędnik, mechanik czy nawet policjant ( już dawno doszliśmy z kumplami do wniosku, że fajnie by było znać kogoś "niebieskiego" kto by ratował w potrzebie, ale niestety nie znalazł się żaden chętny

). Co wy na to?