Witam w nowym roku szanowne grono profesjonalistów

Przygoda w tym samym boksie co ostatnio nudzi mi się i zima za oknem to trza jakieś zimowe grow. Popalając zacne plony z outdoora doszedlem do wniosku ze jak in to auto no bo nie mam ochoty pół roku się spuszczać nad sezonówkami no ale nieważne.
Co my tam mamy:
Box: darkstreet jordani 0.9x0.9x1.8h
lampka: 400w z adjust a wings
wentylator:wyciagajacy kanałowy wlot pasywny.
doniczki: chyba to sa 7l
grzejniczek:konwekcyjny 500w
ziemia:mix ogrodnicza, kokos, perlit, bat guano, dolomit
nawoziki: biobizz, hesi, i kupilem se canne rhizortonic i bio terrabloom.
pesteczki: mam golasowe 5xak-47, 2 kliczkowy think diffrent(na 5 wyszły z ziemi 4 z czego 2 mi zmutowały sic) i dosadziłem 4 af fem od seagala.
No i te wczesniejsze maja juz kolo 14 dni kilka dni poleca jeszcze w małych doniczkach potem przesadze. Foty niebawem najprawdopodobniej przy przesadzaniu.
Up panowie:
Przesadzilem dziewuszki doprogramowałem wszystkie elektroniki, Starsze 3 tyg dziewuszki już w 7l doniczkach młodsze jeszcze z tydzien porosna w małych(boje sie uszkodzić korzonki)
Przed przeprowadzką:
A tu mutanty specjalnie dla kliczka (małe sprostowanie zmutowały dwa td i jedna golasowa ww) 2td rosną te mutanty sa w wieku 3tyg
A to starsze dziewuszki w nowych donicach 7l
Jakaś tam ak
Narazie tyle jak przesadze młodsze to trzasne fotki.
Leje tym starszym już rizorthonic i biogrow. tem około 25oC. I kilka słów odemnie AK to dla mnie powrót w młodsze lata bo pierwsze grow na in chyba juz sic 5lat temu było na akaczach. Wagowo szalu nie było ale miło wspominam tą odmianke zobaczymy jak podniosłem umiejętności przez te 5lat

pozdro ekipa