Czy biorac pod uwage niestety duzy rozstrzal i niestabilnosc genow warra plus fakt ze teraz to ktos rozmnozyl mozna zalozyc ze moze nam wyrosnac z tego doslownie wszystko?
to raczej niż pewne że będa niestabilne; już same pechy Warra pokazywały niezły rozstrzał nooo chyba że ktoś wyselekcjonował interesujące go (nas)cechy
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem...
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Pięknie,pięknie znalazłam jajco na następnym krzaku,dobrze ze jeszcze mam to w boxie ,a nie na spocie,wielki znak zapytania co z ostatnim krzakiem sadzić czy nie?
Pięknie,pięknie znalazłam jajco na następnym krzaku,dobrze ze jeszcze mam to w boxie ,a nie na spocie,wielki znak zapytania co z ostatnim krzakiem sadzić czy nie?
Rzuć fotą jak dasz radę
Takie dzisiaj mamy czasy, kazdy chce zarobić....
Ciekawe czy te pestki rzeczywiscie wyprodukował Warr.
Śmierdzi mi to na kilometr bo juz od 2 lat nic od niego nie było a poprzednie AxHK były femkami a nie regami.....
Ja mam od nich 10 pestek AxHk niby Warra. Jak beda takie jaja jak z waszymi to zglaszam to o zwrot kasy albo jakas wymiane. Fajnie byloby jesli Warr by sie cos wypowiedzial.
Pestki laduja na wacie w czwartek.
No nie załamujcie mnie. Dobrze ze ludzie poratowali bo zamierzalem opierac na tych pestkach caly swoj out. Jak narazie mam 10 i jestem na tyle zniesmaczony co sie o nich pisze ze jak narazie traktuje to jako pieniadze wyrzucone w bloto. Wzywam dystrybutora czyli pesktomanie do zabrania glosu bo na warra nie ma co liczyc. Zaraz sie okaze ze ten caly "syndykat" to jeden wielki wal i sprzedawanie lewych pestek przez jeden sklep a nie zadna inicjatywa polskich breedeerow. Ja to ja ale wiem o istnieniu osob ktore kupily tego kilkaset, no sprawa smutna. W ogole co za sezon. Nie dosc ze nie ma przyzwoitych pestek same waly i sciemy to jeszcze ta pierdolo a pogoda. Prawie polowa maja ciagle deszcze i zero slonca. Kiedy kopac, kiedy kielkowac? Ja jebie...