Kto śledził moją fotorelację to wie o co chodzi.
Okazało się, że samochód, który widziałem należał do służb mundurowych (została sprawdzona rejestracja).
Czy, ktoś orientuje się jak wygląda procedura wykonywana przez policję w razie znalezienia takiego spota? Po jakim czasie dają sobie spokój z nadzorem? Martwią mnie trochę znalezione narzędzia, starałem się wszystko robić w rękawiczkach, ale mógł gdzieś przez pomyłkę zostać odcisk palca.
Co robić panowie/panie?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Czekaj jak się sprawa będzie dalej toczyć,wyczyść chate,telefony,aparaty,laptopa itp
Sami z siebie na pewno tego spota nie znaleźli,może czaili się na tego 2 plantatora
Jak nie złapią Cię za rękę mogą Ci za przeproszeniem naskoczyć. Skoro pracowałeś w rękawicach pewnie nie mają Twoich odcisków ale nawet jakby to zawsze możesz się tłumaczyć że ukradziono Ci szpadel czy co tam miałeś na spocie.
Poczekajmy na Pawsona pewnie napisze co i jak.
btw. stary grat należy do muduówki? OMG dobry kamuflaż
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem...
Ja na twoim miejscu już bym się tam nie pokazywał. Własne bezpieczeństwo stawiam na pierwszy miejscu...ale to tylko moje zdanie
dość blisko są dobre lasy na grzyby, a już powiem wam, że się zaczynają znalazłem podgrzybki
coraz więcej osób zaczyna się tam kręcić, albo na spacery albo na grzyby właśnie
dlatego łatwo zaobserwować kręcące się dziwne "typy" w pobliżu i auto jak stoi - tam nikt autem nie przyjeżdża
jesli organy scigania kreca sie w tym miejscu to trudno uznac, ze bedziesz bezpieczny pokazujac sie tam. ta sytuacja moze byc wynikiem wlasnej inicjatywy sluzb, ale rownie dobrze efektem informacji przekazanej przez zaniepokojonego obywatela;) najczesciej w praktyce spotyka sie ten drugi przypadek.
zalecam daleko posunieta ostroznosc.
who dares wins