okay wiec poproszę wszystkich 4 o adresy do wieczora jak wyślecie to listy polecą w sobotę jak nie to za 2 tygodnie

:D:D
wraz z adresem proszę podać 2 odmiany jakie chcecie z pośród tych odmian :
Mowa tutaj jest konkretnie o krossach WW z :
1. ww x mango = roślinka bardzo ładnie się krzaczyła i zapach oraz smak - co tu dużo gadać - MANGO
2. ww x viking tropical = viking był nieco wyższy niż cała reszta mojej szajki a zapach mięty/ pieprzu a najbardziej mi przypomina te takie sztyfty do nosa co wygladaja jak tampony
3. ww x black jack = super roślina i ciekawym aromacie
4. ww x big devil = nie bez powodu BIG bo rośnie wysoki bardzo a pachnie mi ziołem jakie zdobywałem 10 lat temu - czyli po prostu klasyk jak dla mnie
5. ww x cheese = ładnie się krzaczy smakuje jak skarpeta w serowym dipie maczana , działa bardzo euuforycznie
6. i po prostu ww x ww
z tym , że może być tak iż bd musieli wybrać inną odmianę bo wiekszość odmian mam po 10-12 szt. wiec jeśli we 4 się napalicie to albo zbraknie albo dla mnie nic nie zostanie

takze też się tutaj bd liczyło kto 1 ten lepszy w wyborze i zaglądajcie ja Wam bd odpisywał czy jest okay czy dam do wyboru inne nasionka przez problem wyżej opisany
tytoń podzilę na 2 zainteresowanych. Nie mam go dużo bo to w gratisie było ale parę krzaków mieć powinniście
Asana - zgłosiłeś się jako 4 więc dla Cb już pakietu OP nie mam przykro mi

ale finole dostaniesz

to jest medyczna odmiana tak dla przypomnienia.
no to tyle czekam na info na pw pozdro.
edit :
możemy się pobawic i zrobic tak że możecie wybrać sobie 3 odmiany po 2 pestki albo zaryzykować , żę sie uda i po pestce kazdej

myśle ze administracjia nic nie bd maila przeciwko jeśli te opcjie do wyboru też wprowadzę bo dla mnie to obojetne która opcjię wybierzecie
Sorry le nut ale się spóźniłeś już zamknięty OS mam komplet próbuj gdzie indziej ;p