Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Wszystkie zakończone inicjatywy związane z Open Seed ...
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #1

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Witajcie
Tuż przed sezonem '14 do rozdania trochę regularnych pestek ,które zalegają mi w szufladzie a i tak ich nie spożytkuje.
W puli znajdują się 100szt. out MIX od Virus Seeds dodatkowo dla najlepszego zgłoszenia przewiduje 6 szt. Power Plant x Afgan reg a jeżeli ktoś szczególnie zabłyśnie dostanie kilka Golasomatów i coś extra :) Do każdego kpl nasion komplet wlepek wujo i GLP

Warunki jakie musicie spełnić:

- 5 postów;
- wklejacie zdjęcie planta rosnącego na zewnątrz swojego lub znalezionego w sieci;
- argumentujecie dlaczego macie dostać pestki;
- MIX reg zostanie rozlosowany - zrobię 10 pakietów po 10 nasion;
- PPxA zostanie przyznany za najlepsze zgłoszenie;
- nagroda specjalna (pestki) tylko za wybitnie dobre zgłoszenie + klimat hehehe sam nie wiem czego się spodziewać :D
- OS trwa 2 tygodnie zaczynając od jutra do 13 kwietnia 2014;
- wysyłka na mój koszt listem priorytetowym wyłącznie na terenie RP;
- sępienie na PW dyskwalifikuje z miejsca delikwenta;
- czas start;

Zapraszam do zgłoszeń
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #2

Witam.Nie tak dawno jeszcze prowadziłem dość ciekawe grow i był to mój pierwszy indoor(wcześniej tylko na zewnątrz grandziłem..) na powierzchni 1m w którym wysiałem ostatnie swoje najlepsze automaty i z których chciałem porobić sobie i forumowiczom trochę dobrych nasion na lata..Uprawa szła mi całkiem fajnie do momentu flo i nagle moje plany przewróciły się do góry nogami i z dnia na dzien wyemigrowałem w poszukiwaniu lepszego jutra a całą uprawę musiałem zniszczyć i poniosłem spore dla mnie straty finansowe gdyż nie miałem nikogo komu mógł bym przekazać już odchowane panienki a na dworze było za zimno na out.Zostałem więc bez palenia i nasion.Na emigracji okazało się że kolorowo nie jest i mam zamiar wrócić do gry w to w czym sie czuję najlepiej i ogarniam własnie nasiona a Ty stwrzasz możliwosć którą chętnie bym wykożystał gdybyś dał mi szansę i zasponsorował mnie w tym momęcie.Przydało by mi się wsparcie w postaci fajnych automatów..głównie na nie się nastawiam aczkolwiek nie pogardzę też sezonowym ziarnem bo na kilka sztuk zawsze się miejsce znajdzie,.okazja będzie.?będzie vice versa!pozdro
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez .

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #3

• Alien
  • Alien Avatar
  • ... zbanowany
  • ja tu tylko sprzatam
  • Zebranych lumenów: 2609
  •  

•  

senegal napisał:
Witam.Nie tak dawno jeszcze prowadziłem dość ciekawe grow i był to mój pierwszy indoor(wcześniej tylko na zewnątrz grandziłem..) na powierzchni 1m w którym wysiałem ostatnie swoje najlepsze automaty i z których chciałem porobić sobie i forumowiczom trochę dobrych nasion na lata..Uprawa szła mi całkiem fajnie do momentu flo i nagle moje plany przewróciły się do góry nogami i z dnia na dzien wyemigrowałem w poszukiwaniu lepszego jutra a całą uprawę musiałem zniszczyć i poniosłem spore dla mnie straty finansowe gdyż nie miałem nikogo komu mógł bym przekazać już odchowane panienki a na dworze było za zimno na out.Zostałem więc bez palenia i nasion.Na emigracji okazało się że kolorowo nie jest i mam zamiar wrócić do gry w to w czym sie czuję najlepie i ogarniam własnie nasiona a Ty stwżasz możliwosć którą chętnie bym wykożystał gdybyś dał mi szansę i zasponsorował mnie w tym momęcie.Przydało by mi się wsparcie w postaci fajnych automatów..głównie nie się nastawiam aczkolwiek nie pogardzę też sezonowym ziarnem bo na kilka sztuk zawsze się miejsce znajdzie,.okazja będzie.?będzie vice versa!pozdro

gdzies juz to czytałem słowo w słowo

de ża wii hehe huj wie jak to sie
pisze

ale szczerze urzekła mnie twoja historia :woohoo: :evil: :D
kto mnie szuka ten mnie znajdzie tam gdzie czuc
ukochana ganje
Otrzymany Lumen od: Bongjour, KLICZKO, , Tuptuś

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #4

Glock napisał:
senegal napisał:
Witam.Nie tak dawno jeszcze prowadziłem dość ciekawe grow i był to mój pierwszy indoor(wcześniej tylko na zewnątrz grandziłem..) na powierzchni 1m w którym wysiałem ostatnie swoje najlepsze automaty i z których chciałem porobić sobie i forumowiczom trochę dobrych nasion na lata..Uprawa szła mi całkiem fajnie do momentu flo i nagle moje plany przewróciły się do góry nogami i z dnia na dzien wyemigrowałem w poszukiwaniu lepszego jutra a całą uprawę musiałem zniszczyć i poniosłem spore dla mnie straty finansowe gdyż nie miałem nikogo komu mógł bym przekazać już odchowane panienki a na dworze było za zimno na out.Zostałem więc bez palenia i nasion.Na emigracji okazało się że kolorowo nie jest i mam zamiar wrócić do gry w to w czym sie czuję najlepie i ogarniam własnie nasiona a Ty stwżasz możliwosć którą chętnie bym wykożystał gdybyś dał mi szansę i zasponsorował mnie w tym momęcie.Przydało by mi się wsparcie w postaci fajnych automatów..głównie nie się nastawiam aczkolwiek nie pogardzę też sezonowym ziarnem bo na kilka sztuk zawsze się miejsce znajdzie,.okazja będzie.?będzie vice versa!pozdro

gdzies juz to czytałem słowo w słowo

de ża wii hehe huj wie jak to sie
pisze

ale szczerze urzekła mnie twoja historia :woohoo: :evil: :D
troche zmieniłem :D
tam było bez odzewu to dalej kombinuję :ganja:

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #5

Zgłaszam się :D

foto nie mogłem się zdecydować bo fajne znalazłem :P :

Może krzaka tutaj niema ale zajefajnie dla mnie to wygląda , a może to będzie właśnie to co pozwoli Mi przytulic PPxA :D

Hasz-joint

Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez .

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 1 miesiąc temu #6

• SkyneT 2.0
  • SkyneT 2.0 Avatar
  • Indoor Killer
  • Sky is back :)
  • Zebranych lumenów: 3207
  •  

•  

Piękna inicjatywa Cosa, ale nagrody! :woohoo: ;)

Powodzenia!
Niepalący :)
Otrzymany Lumen od:

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 3 tygodni temu #7

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

Podbijam :P

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 3 tygodni temu #8

Coś od mojego znajomego internetu hehe

Cóż mogę rzec , chciałbym otrzymać te pestki, na pewno ich nie zmarnuje, będę walczył do ostatniej kropli krwi z przeciwnościami losu takimi jak: ślimaki, dziki, nornice czy inne kochane zwierzęta które niszczą nasze krzaki na nie świadomce...
Chcę stworzyć własne wczesne crossy, a te geny na pewno będą do tego odpowiednie i przydadzą się w moich hempeksperymentach...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 3 tygodni temu przez .

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 2 tygodni temu #9

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

Jutro wyniki, komuś jeszcze ziarna? :lol:

Regularny OeSs Outdoor 2014 - MIX Out 11 lata 2 tygodni temu #10

• Abrakadabra
  • Abrakadabra Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 43
małe zainteresowanie więc aby Cosa nie był smutny, że tak mało osób chce być przez niego obdarowanym zgłaszam się przesyłając fotki na poprawę humoru ;-)

Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 tygodni temu przez Abrakadabra.
Otrzymany Lumen od: Koza, 4Elements
  • Strona:
  • 1
  • 2

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany