Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Wszystkie zakończone inicjatywy związane z Open Seed ...
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Open STS Chemia od Edmunda

Open STS Chemia od Edmunda 11 lata 15 godzin temu #1

• Edmund Dantes
  • Edmund Dantes Avatar
  • ... indukujący
  • Hasz-ido i Gandżi-tsu
  • Zebranych lumenów: 964
  •  

•  

Witajcie Miłośnicy Roślin!

Do rozdania mam sześć zestawów do przygotowania 50 ml bazy STS. Jeśli chętnych byłoby mniej, odpowiednio zwiększę zawartość. Tak żeby rozdać tyle, ile na to przeznaczyłem.

Warunki:
- napiszcie parę słów, dlaczego potrzebny wam sts
- nie wymagam stażu na forum
- rzucę okiem na wasze posty i ewentualnie to będzie miało wpływ na listę laureatów

Termin zgłoszeń:
- od teraz do soboty, 10 maja, do godzin późnowieczornych ;)

Wyniki ogłoszę 10 maja, przed północą.

Przesyłki polecą w poniedziałek, jeśli wszystko sprawnie pójdzie.

Żeby się nie bawić w nowatorskie obliczania, pozwoliłem sobie "zainspirować się" OpenSTS-em Cosy_Nostry
dlatego zestaw >azotan + tiosiarczan< będzie taki sam, tzn. 0.17g azotanu srebra AgNO3 i 0.63g bezwodnego tiosiarczanu sodu.

A żeby było ciekawiej, to dla osoby, która udzieli najciekawszej odpowiedzi na pytanie: gdzie zostało zrobione zdjęcie poniżej, przygotuję pakiet nasion do testów... (Celowo użyłem słowa "najciekawszej", gdyż niekoniecznie prawidłowa odpowiedź jest najlepsza) ;) :P

Czas start! :smoke:
Zielone światło dla Pasji -.- Każdy ma swoją namiętność, co zżera mu serce, niby robak miąższ owocu (…). -.- always look for bright side of life
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Open STS Chemia od Edmunda 11 lata 5 godzin temu #2

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Dobra inicjatywa tuż przed sezonem out, jak znalazł dla chcących powielić geny w wersji exlustiv fem :P
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Edmund Dantes

Open STS Chemia od Edmunda 11 lata 4 godzin temu #3

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Zgłaszam się kolego , mam ok 35 automatów i bym zrobił parę crosów a może i open seed . Co do miejsca ze zdjęcia to jakiś ,, zasiedmiogórogród '' Pozdrówka
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 4 godzin temu przez Kimbo Slice.

Open STS Chemia od Edmunda 11 lata 2 godzin temu #4

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

Zgłaszam się! Obstawiam, że to gdzieś w Hiszpanii? Byłem w podobnym miejscu dlatego taka odpowiedź. STS przydałby się na zrobienie paru pesteczek, akurat moje rośliny wkraczać będą w fazę flo.

Pozdro,
Bonguś
:peace: :ganja:

Open STS Chemia od Edmunda 11 lata 51 minut temu #5

Również się zgłoszę,co prawda nie jest on mi potrzebny na już bo dopiero jak auto na oucie dojdą,więc jeśli będą bardziej potrzebujący oddaj dla nich...
To miejsce hmmm... Bong może i dobrze gada czy przypadkiem nie brałeś udziału w Pamiętnikach z wakacji i nie jest to plaża gdzieś w lloret de mar ???

Open STS Chemia od Edmunda 10 lata 11 miesiąc temu #6

• Marysia_Gram
  • Marysia_Gram Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 188
STSa nie potrzebuję, ale się w wami pobawię z zgadywanke - Jastrzębia Góra :smoke:
Lubię piersi ( . )( . ) MJ, zabawę, alkohol, dobrą muzykę itp itd ogólnie jestem pierdolonym hedonistą i dobrze z tym mi :)
Ostatnio zmieniany: 10 lata 11 miesiąc temu przez Marysia_Gram.

Re:Open STS Chemia od Edmunda 10 lata 11 miesiąc temu #7

• BARTEZ
  • BARTEZ Avatar
  • ... na wacie
  • EloElo350
  • Zebranych lumenów: 7
Witam szanowne grono ogrodników i życzliwego kolego który chce podarować sts. Sts od dawna chciałem kupić tylko nie na wyspie niemoglem nigdzie tego dostać .posiadam silver spray ale fajnie byłoby porównać te dwa środki w praktyce .napewno w przyszłości. Bym sie podzielił wnioskami wtciognietymi z stosowania tych dwóch preparatów . Przy produkcji własnych pestek a także zrobił open seeds jak wyjdą mi pestki . Fotka pewnie robiona była w Grecji . Pozdro dla wszystkich

Imagination is more important than knowledge because knowledge is limited ;)

Open STS Chemia od Edmunda 10 lata 11 miesiąc temu #8

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3328
  •  

•  

Cześć.
Na ten rok zaplanowałem zrobić trochę pestek regularnych ale jesli jest okazja to chętnie spróbuje zrobić też jakieś femki.
Automatów mam sporo, pierwsze juz rosna ale na ich feminizację jest juz chyba trochę za późno.
Auto planuję wysadzac do końca czerwca także jakies fajne geny na 100% załapia się na oprysk.

Open STS Chemia od Edmunda 10 lata 11 miesiąc temu #9

• Edmund Dantes
  • Edmund Dantes Avatar
  • ... indukujący
  • Hasz-ido i Gandżi-tsu
  • Zebranych lumenów: 964
  •  

•  

Witam wszystkich!

:smoke: :smoke:

Zestawy Małego Chemika i Feminizatora Amatora polecą do wszystkich, którzy zgłosili się w temacie :woohoo: czyli do yebaq, Bongjour, Człowiek północy, BARTEZ i Pingwin.

W kopercie znajdziecie przepis, co z czym i ile żeby było dobrze.

Do każdej przesyłki zamierzam dołożyć regularne automaty F2 (rozmnożyłem nasiona NN, które dostałem od znajomka z Alicante). W tamtym roku już nie zdążyłem ich wysiać na outa, ale w boksie bardzo ładnie i przede wszystkim SZYBKO rosły i szybko były gotowe. Polecam je do testów także dlatego, że palenie jest przyjemnie słodkie i mocno kreatywne.

Jeśli ktoś nie życzy sobie nasion w kopercie, bo chciał tylko chemię, to proszę o wyraźną wzmiankę przy okazji podawania adresu.

Dodatkowo Człowiek północy może się spodziewać przesyłki wzbogaconej o kilka nasion, z pochodzenia: Golas, ES
gdyż
był tak uprzejmy ;) że trafił z odpowiedzią na zdjęcie. Na fotce widać stoliki kawiarni-baru Cala Banys, za tymi linkami jest urwisko i w ogóle klimacik PRO adventure :D A jest to Lloret de Mar B) , między plażą miejską a plażą w Fenals. To Lloret (z Pamiętników, hehe) to o tyle ciekawe miejsce, że jest tam na raz jakieś 150 tysięcy turystów, a odejdziesz 10 minut od centrum i jesteś sam :side: a że to Costa Brava, to i widoczki przezacne, słonko przyjemne, no i miejscówki na przystanięcie na :smoke: z widokiem na co zechcesz... 149000 z tych 150000 siedzi na plaży albo łazi po sklepach, 990 pojechało na wycieczkę do Barcelony, a 10 szwenda się po okolicy. W tym roku znowu tam jadę, bo się nie naszwendałem po okolicach.

Ale do rzeczy...

Na adresy czekam do... skutku, ale sami wiecie - im szybciej dostanę, tym szybciej odwiedzę pocztę.

to chyba tyle...

dziękuję za uwagę

i serdecznie pozdrawiam wszystkich uprawiających gandżi-tsu i hasz-ido :D Oby Chemia od Edmunda przyczyniła się do rozmnożenia i przedłużenia genów waszych roślin. Amen.

ps. oczywiście mile widziane są wieści, co i jak żeście pohermili
Zielone światło dla Pasji -.- Każdy ma swoją namiętność, co zżera mu serce, niby robak miąższ owocu (…). -.- always look for bright side of life
Ostatnio zmieniany: 10 lata 11 miesiąc temu przez Edmund Dantes.
Otrzymany Lumen od: Pingwin, , Kimbo Slice

Open STS Chemia od Edmunda 10 lata 11 miesiąc temu #10

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Daj znać jak zrobię OS mam trochę tego więc na bank coś wyjdzie , jesteś pierwszy w kolejce . Dzięx .
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Ostatnio zmieniany: 10 lata 11 miesiąc temu przez Kimbo Slice.
  • Strona:
  • 1
  • 2

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany