Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Funkcjonalność Forum GLP !

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #181

• LaCocaine
  • LaCocaine Avatar
Chyba bardziej chodzi Mu o to , że np. powstał najnowszy silnik do audi o mocy koni 1327 ;p itp , ale w sumie to na razie na takie coś może być offtop a następną sprawa to taka , że każdy kto się interesuje motoryzacją to sobie to na pewno znajdzie a jeśli nie to nawet i na forum w dupie to bd miał;p
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #182

no nie zrozumieliśmy się jeśli to było do mnie
nie o silniki nie o kroniki

jeśli trzeba wytłumaczyć: wsadze ten artykuł www.growlike.pro/forum/inne-ciekawe-wiadomosci/1502-o-motywacji-czlowieka-do-pracy do growloga to zły dział powiecie, a w miejscu gdize jest
Informacje i artykuły dotyczące tematyki powiązanej z Konopiami, uprawą ...
to gdzie mam to wsadzić? do hobby ?

marzy mi sie troche segregacji bo skoro gadamy o łapaniu karasi i silnikach 1327 konnych to zawsze musi być miejsce na artykuły inne niż konopne, nawet na haszyszu gdzie ludzie pytają o podlewanie w dziale z oświetleniem, mają taki dział na artykuły nie związane z konopiami.

co usuwasz ?
przyjme nasiona. Juanita la Lagrimosa : )
Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 miesiąc temu przez Człowiek Nauki Fazy.

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #183

• Kowalsky
  • Kowalsky Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Karma to Suka
  • Zebranych lumenów: 2296
  •  

•  

No przeciez jest dzial inne ciekawe wiadomosci. Jezeli tez nie pasi zaproponuj jakies sensowne rozwiazanie to sie zrobi przecie :D Nic nie usuwam rano bylo myslalem ze post w zlym dziale
Karma to Suka

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #184

ale widzisz podpis tego działu jest taki że jego przeznaczenie jest dla konopnych informacji,
tak jak pisałem dwa raz przytał by się dział na artykuły o tematyce nie konopnej.

przy okazji, propozycja żeby z działu "Uprawa Mary Jane - Sprawy Techniczne" można by połączyć działy z in/out o tematyce:
- kiełkowanie (bo 99% jest robione in)
- selekcja męska żeńska i selekcja odmian, bo jeśli dorbze rozumie to są te działy o tym samym.
- kiedy ściąć (może nawet jeden temat by wystarczył a chyba nawet jest w początkujących)

dział bezpieczeństwo nie miał byc relacjami z siedzenia w pace i opisami kogo za co złapali, choć też pewnie jeden temat by sie przytał który mówi o tym "jak was złapali" po to żeby się uczyć brzydko zabrzmi to trudno - na nieszczęsciu innych.
można by tam dać temat o zakupach w internecie, i kto wie może coś by jeszcze powstało, używanie tora bezpieczniejsze adresy email...jednej na 100 czy 1000 osób moze by uratowało dupe, nie każdy o wszystkim tak super pomyśli czasem wystarczy głupi poradnik.

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #185

• Kowalsky
  • Kowalsky Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Karma to Suka
  •  

•  

bliskiNatury napisał:
ale widzisz podpis tego działu jest taki że jego przeznaczenie jest dla konopnych informacji,
tak jak pisałem dwa raz przytał by się dział na artykuły o tematyce nie konopnej.

To znaczy gdzie co jak ? Jak mialby sie nazywac ? Dalej nie zaproponowales nic konkretnego.
bliskiNatury napisał:
przy okazji, propozycja żeby z działu "Uprawa Mary Jane - Sprawy Techniczne" można by połączyć działy z in/out o tematyce:
- kiełkowanie (bo 99% jest robione in)
- selekcja męska żeńska i selekcja odmian, bo jeśli dorbze rozumie to są te działy o tym samym.
- kiedy ściąć (może nawet jeden temat by wystarczył a chyba nawet jest w początkujących)

To nie jest takie proste teraz za duzo postow. Trzeba robic backup. wywalac wszystko zakladac od nowa. Dodawac posty i nie wiadomo czy sie uda. Tak poprostu tego sie zrobic nie da !
bliskiNatury napisał:
dział bezpieczeństwo nie miał byc relacjami z siedzenia w pace i opisami kogo za co złapali, choć też pewnie jeden temat by sie przytał który mówi o tym "jak was złapali" po to żeby się uczyć brzydko zabrzmi to trudno - na nieszczęsciu innych.
można by tam dać temat o zakupach w internecie, i kto wie może coś by jeszcze powstało, używanie tora bezpieczniejsze adresy email...jednej na 100 czy 1000 osób moze by uratowało dupe, nie każdy o wszystkim tak super pomyśli czasem wystarczy głupi poradnik.

Nie wazne jak was zlapali czy zlapali zaraz bedzie milion temato mam nasiona w domu dzis przejezdzal radiowoz czy mam przypal ?
Karma to Suka

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #186

dział z "artykuły niekonopne" w dziale "rozmowy przy paleniu" i tam poprzenosić trzeba będzie wszystkie artykuły co nie związane z konopiami jest, oczywiście nie odrazu, od czasu do czasu coś tam się zareportuje.

jak sie nieda jak się da, niewiem jaki jest silnik tego forum ale chyba jakiś konkretny, na najprostszym foruym fora.pl da się przenosic tematy i działy, wystarczy utworzyć te 3 działy na nowo w "Uprawa Mary Jane - Sprawy Techniczne" i tam poprzenosić tematy z starych potem usunąć stare działy.

tylko ja bym to zrobił tak: w "Uprawa Mary Jane - Sprawy Techniczne" utworzyć dział o nazwie np. "tematyka in/out" i tam wrzucić:
-kiełkowanie
selekcja
kiedy ściąć
plonowanie
i raczej to tyle.

no wiadomo troche roboty jest z tym ...

nie bój się będzie dobrze:) czasem się trafi jakiś temat jak ostatnio ktoś w prawie dał, to sie pomoże i usunie.ja tam bardziej bym się bał jak pogodzić kilką poradników na ten sam temat, bo nie wystarczy usunąć tylko ktoś musi posiedzieć i przemyśleć powycinać poskładać.

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 2 miesiąc temu #187

• Kowalsky
  • Kowalsky Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Karma to Suka
  •  

•  

Dzial dodany
Karma to Suka
Otrzymany Lumen od: Człowiek Nauki Fazy

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 1 miesiąc temu #188

• stu
  • stu Avatar
wyskakuje jak próbuję sprawdzić PW

Duplicate entry '3p3tfidv26olb6ush91gi79st5' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `vrec2_session` (`session_id`, `client_id`, `guest`, `time`, `userid`, `username`) VALUES ('3p3tfidv26olb6ush91gi79st5', 0, 0, '1394184689', 1005, 'stu')

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 1 miesiąc temu #189

• Admin
  • Admin Avatar
  • Indoor Killer
  • nobody is perfect im "nobody"
  • Zebranych lumenów: 313
  •  

•  

zazwyczaj relogin pomaga :-)

Funkcjonalność Forum GLP ! 11 lata 1 miesiąc temu #190

• stu
  • stu Avatar
tak też robiłem, teraz jestem ponownie i ponownie nie mogę przeczytać pw, ten sam błąd
Moderatorzy: uid

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany