bliskiNatury napisał:
ale widzisz podpis tego działu jest taki że jego przeznaczenie jest dla konopnych informacji,
tak jak pisałem dwa raz przytał by się dział na artykuły o tematyce nie konopnej.
To znaczy gdzie co jak ? Jak mialby sie nazywac ? Dalej nie zaproponowales nic konkretnego.
bliskiNatury napisał:
przy okazji, propozycja żeby z działu "Uprawa Mary Jane - Sprawy Techniczne" można by połączyć działy z in/out o tematyce:
- kiełkowanie (bo 99% jest robione in)
- selekcja męska żeńska i selekcja odmian, bo jeśli dorbze rozumie to są te działy o tym samym.
- kiedy ściąć (może nawet jeden temat by wystarczył a chyba nawet jest w początkujących)
To nie jest takie proste teraz za duzo postow. Trzeba robic backup. wywalac wszystko zakladac od nowa. Dodawac posty i nie wiadomo czy sie uda. Tak poprostu tego sie zrobic nie da !
bliskiNatury napisał:
dział bezpieczeństwo nie miał byc relacjami z siedzenia w pace i opisami kogo za co złapali, choć też pewnie jeden temat by sie przytał który mówi o tym "jak was złapali" po to żeby się uczyć brzydko zabrzmi to trudno - na nieszczęsciu innych.
można by tam dać temat o zakupach w internecie, i kto wie może coś by jeszcze powstało, używanie tora bezpieczniejsze adresy email...jednej na 100 czy 1000 osób moze by uratowało dupe, nie każdy o wszystkim tak super pomyśli czasem wystarczy głupi poradnik.
Nie wazne jak was zlapali czy zlapali zaraz bedzie milion temato mam nasiona w domu dzis przejezdzal radiowoz czy mam przypal ?