Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Funkcjonalność Forum GLP !

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #271

• Admin
  • Admin Avatar
  • Indoor Killer
  • nobody is perfect im "nobody"
  • Zebranych lumenów: 313
  •  

•  

DIESEL napisał:
A mi znowu zaczęła mrygać ta mała kopertka od PW choć pusta :/

zgadza się to po update... zajme się tym niebawem.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: DIESEL

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #272

kliknij np. tu:
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/1225-cfl20w-46w-69w-0-07m2-0-99m2-af-reg-4-cinquecento

masz pod postem Cosa_Nostra dwa zdjęcia
to pierwsze jest pomniejszeniem tego które zrbiłem aparatem - pomniejszeniem tego co moge oglądać u siebie na pc kiedy go jeszcze nie usunołem.

kiedy na nie klikasz to pojawia się ono w okienku - w "przeglądarce przeglądarkowej" ... :)
w niej pojawia się to samo które jest normalnie w poscie, choć wydaje mi się że jest ~5% mniejsze - mniejsze o samą tą ramke w której się pokazuje.

i tak kiedy ja oglądam oryginalne zdjęcie z aparatu na komputerze bez zmniejszania, to widze bardzo wiele detali. a zmniejszanie rozdzielczości poprostu zabiera te detale i musze dawac kolejne zdjęcie

rozumie ze zmiejszacie jakość i jednocześnie rozdzielczość zdjęć do jakiegoś tam poziomu, no i rozumie bo serwery za free nie są fotorelacja też powinna się ładować w jakimś racionalnym czasie.

chodzi mi o to że bardzo lubie patrzeć z bliska, sobie powiększać, to może dało by się zrobić niech ta "przeglądarka" robi jakieś powiększenie zamiast pomniejszenia.?

albo, ewentualnie - taka propozycja - dać taką opcje że każdy użytkownik może raz na tydzień jedno wybrane zdjęcie wysłać i pokazywać w oryginalnej rozdzielczośći, olewka na jakość ale rozdzielczość by mnie bardzo cieszyła. myśle że jedno takie zdięcie na tydzień nie skończy serwera a do fotorelacyjnych updejtów może być bardzo pomocne w pokazywaniu czegoś tam co uznamy sobie za ważne.

oczywiście jeśli uważasz moje pomysły za zbyt pracochłonne, nieopłacalne, mało przydatne w praktyce to olej to, ja se zrobie makro i jakoś przywykne że nie widze na forum tego co u siebie hyhy
przyjme nasiona. Juanita la Lagrimosa : )
Ostatnio zmieniany: 10 lata 11 miesiąc temu przez Człowiek Nauki Fazy.

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #273

• DeathAdder
  • DeathAdder Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 341
  •  

•  

Witam.

U mnie gdy dostaję PW, powiadomienie z lewej strony wyświetlane jest w stylu windows 98. Miejcie na uwadze:-)

Pozdro.
I choćbym próbował, marihuaną nie zaćpam się na śmierć.
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #274

• Admin
  • Admin Avatar
  • Indoor Killer
  •  

•  

bliskiNatury napisał:
kliknij np. tu:
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/1225-cfl20w-46w-69w-0-07m2-0-99m2-af-reg-4-cinquecento

masz pod postem Cosa_Nostra dwa zdjęcia
to pierwsze jest pomniejszeniem tego które zrbiłem aparatem - pomniejszeniem tego co moge oglądać u siebie na pc kiedy go jeszcze nie usunołem.

kiedy na nie klikasz to pojawia się ono w okienku - w "przeglądarce przeglądarkowej" ... :)
w niej pojawia się to samo które jest normalnie w poscie, choć wydaje mi się że jest ~5% mniejsze - mniejsze o samą tą ramke w której się pokazuje.

i tak kiedy ja oglądam oryginalne zdjęcie z aparatu na komputerze bez zmniejszania, to widze bardzo wiele detali. a zmniejszanie rozdzielczości poprostu zabiera te detale i musze dawac kolejne zdjęcie

rozumie ze zmiejszacie jakość i jednocześnie rozdzielczość zdjęć do jakiegoś tam poziomu, no i rozumie bo serwery za free nie są fotorelacja też powinna się ładować w jakimś racionalnym czasie.

chodzi mi o to że bardzo lubie patrzeć z bliska, sobie powiększać, to może dało by się zrobić niech ta "przeglądarka" robi jakieś powiększenie zamiast pomniejszenia.?

albo, ewentualnie - taka propozycja - dać taką opcje że każdy użytkownik może raz na tydzień jedno wybrane zdjęcie wysłać i pokazywać w oryginalnej rozdzielczośći, olewka na jakość ale rozdzielczość by mnie bardzo cieszyła. myśle że jedno takie zdięcie na tydzień nie skończy serwera a do fotorelacyjnych updejtów może być bardzo pomocne w pokazywaniu czegoś tam co uznamy sobie za ważne.

oczywiście jeśli uważasz moje pomysły za zbyt pracochłonne, nieopłacalne, mało przydatne w praktyce to olej to, ja se zrobie makro i jakoś przywykne że nie widze na forum tego co u siebie hyhy

na szybko najazd myszą na daną fotke klikasz prawym i otworz w nowym oknie grafike i bedziesz miał normalną nie pomniejszoną..
Otrzymany Lumen od: Człowiek Nauki Fazy

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #275

• Admin
  • Admin Avatar
  • Indoor Killer
  •  

•  

DeathAdder napisał:
Witam.

U mnie gdy dostaję PW, powiadomienie z lewej strony wyświetlane jest w stylu windows 98. Miejcie na uwadze:-)

Pozdro.

wiemy to przez update modułu... czekam na naszego szanownego grafika bo gdzieś się zapadł pod ziemią ;-)

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #276

• Natural
  • Natural Avatar
  • Indoor Killer
  • stay positive
  • Zebranych lumenów: 1447
  •  

•  

funkcja dawania lumenow jest chora
czy nie moze byc tak jak na innych forach gdzie klikniecie lumena nie przeladowuje calej strony?

czesto nie daje lumenow wlasnie dlatego bo mi przeladowuje cala strone gdzie jest setki zdjec

maniana jak chuj, to po to, zeby bylo wiecej przeladowan stron czy co?
Otrzymany Lumen od: Klepnix, , Człowiek Nauki Fazy, Tuptuś

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #277

• Klepnix
  • Klepnix Avatar
  • Indoor Killer
  • .
  • Zebranych lumenów: 4582
  •  

•  

no wkurwiające jest to z tymi lumenami!
A i galeria nie działa!
tylko cycki można dodawać, plantów nie da rady...
jakiś cycko day czy co? :D
.....

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #278

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Natural napisał:

funkcja dawania lumenow jest chora
czy nie moze byc tak jak na innych forach gdzie klikniecie lumena nie przeladowuje calej strony?

czesto nie daje lumenow wlasnie dlatego bo mi przeladowuje cala strone gdzie jest setki zdjec

maniana jak chuj, to po to, zeby bylo wiecej przeladowan stron czy co?

Natural nie będź sknera daj lumena :D
Klepnix napisał:

no wkurwiające jest to z tymi lumenami!

Jest taki cfancyk; klikacie scrolem od myszki w guzik "lumen" i ładuje Wam stronę w nowej zakładce. Nie musicie czekać aż strona się załaduje wystarczy, że się otworzy i możecie ją od razu zamknąć - lumen jest już dodany!

Spróbujcie, hę? ;)
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: 4Elements

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #279

• Babys
  • Babys Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3246
  •  

•  

A laptop IPhon ?

Funkcjonalność Forum GLP ! 10 lata 11 miesiąc temu #280

• Admin
  • Admin Avatar
  • Indoor Killer
  •  

•  

2 palcami na touchpadzie na lumen klikasz prawym klawiszem i otworz w nowej karcie na iphonie tez po najechaniu na lumena i przytrzymaniu powinno dac sie otworzyc w nowej karcie...
'
Moderatorzy: uid

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany