Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Funkcjonalność Forum GLP !

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #591

• Prosty człek
  • Prosty człek Avatar
  • ... na FLO
  • Zielony uspokaja :)
  • Zebranych lumenów: 538
  •  

•  

Nie wiem czy pisze w odpowiednim temacie.

Właśnie zaktualizowałem Tor'a i pojawił się problem. Antywirus tuż po aktualizacji wykrył mi go jako nieznane zagrożenie. Czy też macie taki problem?

Wiem, że nie jest to wina administracji forum, a samego wydawcy przeglądarki. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy to możliwe że akurat do mojej przeglądarki podpiął się jakiś wirus, czy to ogółem doszło z aktualizacją prosto od wydawcy i wszyscy tak mamy. Trochę mnie to zaniepokoiło...

Antywirus to AVG
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #592

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7810
  •  

•  

Prosty człek napisał:
Nie wiem czy pisze w odpowiednim temacie.

Właśnie zaktualizowałem Tor'a i pojawił się problem. Antywirus tuż po aktualizacji wykrył mi go jako nieznane zagrożenie. Czy też macie taki problem?

Wiem, że nie jest to wina administracji forum, a samego wydawcy przeglądarki. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy to możliwe że akurat do mojej przeglądarki podpiął się jakiś wirus, czy to ogółem doszło z aktualizacją prosto od wydawcy i wszyscy tak mamy. Trochę mnie to zaniepokoiło...

Antywirus to AVG

Ja wypowiem się na swoim przykładzie. Ja myślę, że TOR jest postrzegany jako wir przez anty. Jak crack do gierki ;)
Wyłączasz na czas z korzystania.
A ogólnie już nie używam TORa ;)
Ostatnio zmieniany: 9 lata 10 miesiąc temu przez DIESEL.
Otrzymany Lumen od: Prosty człek

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #593

• Prosty człek
  • Prosty człek Avatar
  • ... na FLO
  • Zielony uspokaja :)
  • Zebranych lumenów: 538
  •  

•  

Ja właśnie usunąłem Taptalka, bo przeczytałem o jakimś wycieku haseł. Ostatnio zacząłem skrupulatniej używać tor'a, a tu mi jakieś zagrożenie wyskakuje. Pierwsze co pomyślałem to że antywirus zablokował aplikację, która zbiera dane. Ale w sumie to możliwe, że to tak jak z tymi crackami, a może nie ma jakiegoś certyfikatu, czy czegoś. Chyba się za bardzo schizuję :unsure:

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #594

• Golabek
  • Golabek Avatar
Co do tapatalka sie nie wypowiem, ale prosty czleku spij spokojnie.ja tam z komputera sporo latek siedze wczesniej hasz teraz tu i bog dal z wiatrem jakos.Jak ja to mowie my male zuczki jestesmy i huj ic takie zabawyobcodza,ale czy przez te telefony itp bezpiecznie jest itp to ja ci niepowiem,nielubie wsio co nowe kompy tez nielubie i nic takich gowien smartfony nielubie,ale ze jest takie tematy w necie to se tez siedze i w dupie mam niec se inwigiluja,co ci zrobia za pare g napierw zreszta musza udowodnic ze na tym koncie siedzisz ty czy ja a jak to zrobia to ja niewiem,nielatwo napewno.Pozatym my nie grpua zorganizowana tylko pasjonaty, a to odroznia z pewnoscia "szkodliwosc" userow glp.Takze coz hyhy siedzimy palimy!!

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #595

Myślę, że trafiłem z pytaniem w wątek, jeśli nie to proszę o reprymendę słowną wraz z odesłaniem w odpowiednie miejsce.
Do rzeczy, troszkę mnie drażni opis daty przy każdym poście, a mianowicie jaki czas temu został napisany :ohmy: (wolę konkretną datę ;) ) i teraz pytanie, czy da się to zmienić w profilu (szukałem i nie znalazłem) czy po prostu tak jest skonstruowane forum i basta muszę się do tego przyzwyczaić.

siema

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #596

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7810
  •  

•  

salmo trutta trutta napisał:
Myślę, że trafiłem z pytaniem w wątek, jeśli nie to proszę o reprymendę słowną wraz z odesłaniem w odpowiednie miejsce.
Do rzeczy, troszkę mnie drażni opis daty przy każdym poście, a mianowicie jaki czas temu został napisany :ohmy: (wolę konkretną datę ;) ) i teraz pytanie, czy da się to zmienić w profilu (szukałem i nie znalazłem) czy po prostu tak jest skonstruowane forum i basta muszę się do tego przyzwyczaić.

siema

Przytrzymaj kursor w miejscu gdzie widnieje czas kiedy był napisany dany post i pojawi Ci się data ;)
Ostatnio zmieniany: 9 lata 10 miesiąc temu przez DIESEL.
Otrzymany Lumen od: Golas, JIM, Pingwin, Człowiek Nauki Fazy, Golabek, Chmura, salmo trutta trutta

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #597

• tedi
  • tedi Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 502
  •  

•  

można by to też odwrócić zapewne, ale zostało ustalone że ma być tak jak jest, i nie zmieniał bym też :stoned:
Ostatnio zmieniany: 9 lata 10 miesiąc temu przez tedi.

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 10 miesiąc temu #598

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8100
  •  

•  

A mi tam pasuje jak jest ... kiedyś jak pamiętam było już coś zmieniane i też było coś nie tak ... więc większości pasowało tak wyświetlane jak teraz... :talk:
A można przytrzymać kursor przy godzinie i będzie wszystko jasne. ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !
Otrzymany Lumen od: Golabek

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 9 miesiąc temu #599

• Golabek
  • Golabek Avatar
Siema pytanie wazne i zasadnicze.Jezeli ktos z modowni oczernia innego usera czy sostana w jakis sposob wyciagniete z tego konsekwencje jego slow i czynow, oraz czy moge liczyc na rozpatrzenie tegoz aspektu? Pozdro bo wstalem z rana wesoly ale teraz juz jestem wkurwiony;) Czemu ja dnia spokojnego nie mam heheheehe

Funkcjonalność Forum GLP ! 9 lata 9 miesiąc temu #600

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8100
  •  

•  

Oczywiście Ptaku !
Staramy się, aby tutaj każdy był równy ... Moderacja jest od pilnowania porządku na Forum i sami powinno dawać przykład.

Opisz proszę sprawę i przekaż na PW do któregoś z „zielonych”, a on umieści Twój problem w odpowiednim miejscu. ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !
Moderatorzy: uid

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany