są i one moje 2 perełki od ostatnich zdiec minelo 9 dni proszę aby teraz mi ktoś powiedział czy już je scinac czy poczekać chwile jeszcze woda stoi ponieważ 2 dni padalo i przed zdieciami je umyłem z błota
tylko problem tkwi w tym ze ta druga się nie zmienia już od 2 tygodni, oczywiście kupie mikroskop jak tylko będę mogl i sprawdze je bo lupa mi nic nie pomaga ogolnie mam zamiar sciac je w najbliższy poniedziałek teraz już tylko ostatni raz przeleje je woda pod koniec tygodnia i niedziela \ poniedialek mysle ze już będzie można sciac
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
są i one moje 2 perełki od ostatnich zdiec minelo 9 dni proszę aby teraz mi ktoś powiedział czy już je scinac czy poczekać chwile jeszcze woda stoi ponieważ 2 dni padalo i przed zdieciami je umyłem z błota
Panocku Patryk.jak stała mokra czasm jak zauwazyles roślina zatrzymuje sie by"przezyc" poniewaz ni huj eiec wody nie wychla a nwsze konopki sa dosc sucholubne nieraz goniac na mokro ma sie w huj straty niz ptzesuszajac i nieprzelewajac.piszesz ze wjebalo dobrze wody.wiec zero pod lewki niech z "siebie" chla
Pozdr
Rob co chcesz i tak widzi a JEGO nie oszukasz.
SOJA-Soldiers of the Jah Army-Get Wiser
witam już skumałem o co chodzi z tymi zdieciami teraz już wszystko będzie szlo lepiej juz w ta niedziele 2 krzaki ida do sciecia
łapcie tu pare fotek i podziwiajcie a więcej zdiec w swoim czasie i chciałbym zebyscie ocenili pierwsze zdiecie