Cheese autofloreciente, ustabilizowana linia stworzona w wyniku skrzyżowania naszego najlepszego reproduktora Critical+ Autofloreciente z klonem Cheese Original.
Udało nam się zachować charakterystyczny smak Cheese oryginalnej „matki” w wersji automatycznie kwitnącej, a także jej dużą wysokość i znakomitą produkcję Critical+.
Wyselekcjonowaliśmy najznakomitsze rośliny, największe i najbardziej produktywne ze wszystkich generacji.
Silny zapach wytwarzany przez tę linię, wymaga koniecznego użycia filtrów antyzapachowych w hodowli indoor.
Automatyczna Cheese zawiera więcej CBD niż Cheese Original, dlatego też jej efekt jest silny i bardziej fizyczny niż w linii nieautomatycznej.
Hodowla jest łatwa, dyskretna i produktywna.
Nagrodzona Pucharem Expogrow 2014 jako najlepszy ekstrakt w kategorii Hash.
Charakterystyczny smak sera typowy dla Cheese.
Smak jest słodki i intensywny.
Duża wielkość i produktywność.
Intensywny aromat w ustach.
Plon: Od 40 do 135 gramów / roślina
Wysokość: Od 60 do 135 cm.
Prędkość kwitnienia: 70 dni.