siemano,
wleciało dzisiaj trochę zakończonych fotorelacji na forum więc pomyślałem, żeby zakończyć również mój growlog, ponieważ nic się nie dzieje od dawna czas na małe podsumowanie. Wkleję kilka zdjęć i na tym zakończę sezon 2014, najbardziej udany sezon jaki dotąd miałem. Wszystkie rośliny przetrwały próbę czasu, nie licząc wczesno majowych przymrozków rosło wszystko od siewki w boxie po końcową kosę

Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu, że dotrwałem z całym haremem do zbiorów, bardzo wczesnych zbiorów za co serdecznie dziękuje dla Warr'a. Na pewno za rok mój ogródek będzie stał na Twoich genach i jak w tym roku liczę na szybki i sowity zbiór.
tyle.,. jeżeli macie pytania piszcie śmiało, w miarę możliwości odpowiem ale wynik końcowy zachowam dla siebie; powiem tyle że jestem zadowolony z mocy, jakości i ilości wyprodukowanego zioła; króliki również nie narzekają
końcowe fotki lekko wysezonowanego suszu, który bardzo przypadł mi do gustu pod względem mocy i smaku - profi robota Warr! Fotografem dobrym nigdy nie byłem więc z góry przepraszam za jakość zdjęć, dużo łatwiej zrobić foto całej rośliny niż malutkiego topka
oglądajcie i zamykamy ten cyrk.,. ach zapomniałem podziękować Wam drodzy kibice za dobre słowo, lumeny i Wasze odwiedziny. Motywowało mnie to do prowadzenia fotorelacji i pokazywania co rośnie w moich ogródkach

Dzięki!
nie przynudzam już; pora na zdjęcia
Yo!