sorry za opoznienia ,
mialem upa zrobic dzisiaj , ale niestety z powodow zdrowotnych nie dam rady.
Obiecac tylko moge , ze napewno jeszcze w tym tygodniu cos wrzuce.
EDIT
noi dobra mam pare fotek ot pokarze.
Mam pytanie z ktorym borykam sie od dluzszego czasu i nie moge znalezc odpowiedzi.
Zawsze myslalem ze jak koncowki listkow sa powyginane w dol to roslina jest po prostu przelana ale chyba jednak sie myle , tylko nie potrafie "czytac" roslin i nie zawsze wiem co im dolega.
dzisiaj a wlasciwie wczoraj licze 1 dzien flo , kwiaty powoli sie zawiazuja - 2 tygodnie indukcji im to zajelo.
Nie umiem znalezc powodu dlaczego nie rosna

- zdrowe niby ale nie rosna i mam zle dni przez to chyba tez.
Wczoraj ostani blant poszedl z dymem i teraz nastapia ciezkie dni i noce
temperatura za dnia max 30*C - zawsze niestety zalezy od pogody na zewnatrz i potrafi utrzymywac sie nie nizej jak 24*C wiec raczej uwazam ze jest ok
temperatura w nocy spada jak narazie do 15*C ale zdarza sie i lekko mniej.
ostatnie podlanie 100% nawozow CYCO nastepne podlanie przewidziane z boosterami , witaminkami itp. tez od CYCO
ph 5.7 - 5.9
EC z nawozami 1.9
zanim foty jeszcze jedno spostrzezenie na temat PLAGRON PH MIN
nie wiem co niby jest lepszego w tym ph down od np innego ale woda na nastepny dzien ma ph 6.0 chociaz miala dzien wczesniej 5.7.
uzywalem wczesniej ph down od essential hydroponic czy jakos tak i powiem wam ze az tak pH nie zmienialo sie na drugi dzien - czy to dobrze czy zle nie wiem napewno ale uwazam ze plagron nie jest az tak wydajny za jakiego sie go uwaza
do tego zeby podlac rosline z odpowiednim pH musze dodawac jeszcze raz ph min a to znaczy ze ilosc kwasu fosforowego ma wieksze stezenie w glebie i nie wiem czy to dobre.
af ww maly ale o automaty w tym projekcie wogole nie dbam- maja tylko dojsc i nie wazna ilosc - czas nie pozwala mi na spokojne obslugiwanie tych panien i byly przelane , przesuszone, przenawozone, poprzewracane i w ogole zle sie nimi opiekuje
jeden z dwojga wiekszych WW
nizej WW ktory jak pamietacie moze "wyklul" sie z lodygi liscia
drugi z dwoch wiekszych WW (jeden z nich jest z Golasowej pestki , reszta sensimilla)
jeden z AH/KF
inna AH/KF - lewy profil
przod tej samej AH/KF (wlasnie z nia mam problem i nie wiem co z nia robic bo niby glodna i je ale za 2 dni listki powyginane w dol a ziemia niby wilgotna - jak grzebie po powierzchni gleby to daje sie zauwazyc nawet korzenie bardzo blisko powierzchni , do tego ziemia mocno zbita

(nie ubijalem jej oczywiscie )
ponizej najwieksza AH/KF
sorry za jakosc zdjec ale ciezko mi manewrowac na strychu i do tego chorobsko mnie meczy (zapalenie pierdolonej okostnej - kurwaaaa jak ja nienawidze zebow po chuj mi one , niech mi dadza szuflade i spokoj bedzie aaaaraarrrrrggghghhgghgh)(*&^%$£"! FAK
pozdro i do nastepnego
edit
9 DZIEN FLO pelnosezonowek
54 DZIEN ZYCIA automatow WW
Moze i sa male ale dla mnie sa piekne i jestem z nich dumny!!!!
mysle ze sami zorientujecie sie , ktore to sa WW auto, a ktore pelnosezonowki.
pH 5.8-5.9
EC - miernik zepsuty i nie wiem

temperatura waha sie od 15*C do 27*C i ciagle pracuje nad polepszeniem warunkow pogodowych
Ostatnie 3 podlania dostaly pelen zestaw CYCO
1 - cyco grow AB - 100%
boost1 -100%
zyme - 100%
silica - 1.5ml/L - CYCO podaje 1-2ml/L
dr repair - 50%
potash - 50%
uptake - 50%
i ostatnie podlanie sama woda
automaty poza konkursowo dostaly dzisiaj pk13/14(canna), bud x factor(an), supertrhive, i cannnazyme (canna)
foty
komentarze mile widziane i krytyka konstruktywna tez
dzieki za dotychczasowe odwiedziny i zapraszam na kolejne