Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Wszystkie zakończone inicjatywy związane z Open Seed ...

TEMAT: Automatyczny open seed by 4e

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #51

• Edmund Dantes
  • Edmund Dantes Avatar
  • ... indukujący
  • Hasz-ido i Gandżi-tsu
  • Zebranych lumenów: 964
  •  

•  

4Elements napisał:
I tutaj dodam że te osoby maja szanse się odwdzięczyć i przesłać część nasion dalej ..
Ale nie można robić OSa z nasion otrzymanych w innym OSie.... ?
Zielone światło dla Pasji -.- Każdy ma swoją namiętność, co zżera mu serce, niby robak miąższ owocu (…). -.- always look for bright side of life
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #52

• hempgreen
  • hempgreen Avatar
Wszystko da rade, a poza tym nie musisz robić osa tylko o tak wysłać ,,prywatnie'' :D

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #53

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Edmund Dantes napisał:
4Elements napisał:
I tutaj dodam że te osoby maja szanse się odwdzięczyć i przesłać część nasion dalej ..
Ale nie można robić OSa z nasion otrzymanych w innym OSie.... ?

myślę, że tutaj możemy zrobić małe odstępstwo od ogólnie panujących zasad :)
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Edmund Dantes

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #54

• LaCocaine
  • LaCocaine Avatar
ja bym nawet poszedł krok dalej i na takie coś zrobił pozwolenie :) bo przecież ten co robi pestki i tak ma dużo pracy i jakieś koszta a My dostajemy duużo a pomagamy w sumie takim samym jak my nie innym tylko tym potrzebującym , wiec jeśli możemy jakoś pomóc to właśnie taki sposób jest idealny jak 20 osób wyśle np. 50 paczek a jedna 50 to jest chyba różnica pozdro :)

Edit :

ten sposób także by wykluczył sępy OS , bo raz nie wywiążą się z takiej prośby organizatora i nara(odpowiednia odznakA) :) bo nie jesteśmy tutaj tylko po to by brać... ale i dać każdy daje co może i ile może ważne by to nie szło w jedna stronę tylko...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez LaCocaine.

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #55

• hempgreen
  • hempgreen Avatar
Ja już mam 2 chętnych z którymi się podziele są nimi Rusłan i zbanowany Strugi Deszczu (wiem,że u nich się nie zmarnują) być może jeszcze ktoś, na razie nie wiem ile pestek otrzymam ale myślę ,że wystarczy :D :ganja:
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez hempgreen.

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #56

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Skoro bez wymagań to i ja jako świerzak na forum się zgłoszę , a co . Relke i tak mam zamiar zrobić wiec pewnie się tam pojawią. Pozdro
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #57

• LaCocaine
  • LaCocaine Avatar
hempgreen napisał:
Ja już mam 2 chętnych z którymi się podziele są nimi Rusłan i zbanowany Strugi Deszczu (wiem,że u nich się nie zmarnują) być może jeszcze ktoś, na razie nie wiem ile pestek otrzymam ale myślę ,że wystarczy :D :ganja:

a ja za takie krentactwa i popyline dałbym Wam obu bana stałke myślisz , że ja nie wiem , że Rusłan i Strugi to jedna i ta sama osoba? haha Strugi ban 21 a Rusłan powstał nw 23 no no napewno "Twoj inny kumpel" hehe.... załosne...

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #58

• Edmund Dantes
  • Edmund Dantes Avatar
  • ... indukujący
  • Hasz-ido i Gandżi-tsu
  • Zebranych lumenów: 964
  •  

•  

LaCocaine napisał:
ja bym nawet poszedł krok dalej i na takie coś zrobił pozwolenie :) bo przecież ten co robi pestki i tak ma dużo pracy i jakieś koszta a My dostajemy duużo a pomagamy w sumie takim samym jak my nie innym tylko tym potrzebującym , wiec jeśli możemy jakoś pomóc to właśnie taki sposób jest idealny jak 20 osób wyśle np. 50 paczek a jedna 50 to jest chyba różnica pozdro :)

Edit :

ten sposób także by wykluczył sępy OS , bo raz nie wywiążą się z takiej prośby organizatora i nara(odpowiednia odznakA) :) bo nie jesteśmy tutaj tylko po to by brać... ale i dać każdy daje co może i ile może ważne by to nie szło w jedna stronę tylko...

Zgadzam się całkowicie.
Dlatego pytałem, bo regulamin OS komplikuje tak pożyteczne inicjatywy.
Pozostaje Pw albo pozwolenie na wyjątek.
Zielone światło dla Pasji -.- Każdy ma swoją namiętność, co zżera mu serce, niby robak miąższ owocu (…). -.- always look for bright side of life

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #59

• hempgreen
  • hempgreen Avatar
LaCocaine nie oczerniaj innych użytkowników z powodu swoich domysłów,bo niema w nich odrobiny prawdy.
Mam prawo chyba zapraszać swoich kolegów farmerów na forum,a Ty chyba za dużo wyjarałeś i masz jakieś psychozy...
Hahaha to może nowi użytkownicy z 21 to również te same osoby śmieszne i nie zaśmiecaj tematu swoimi jazdami
Ciekawe po co miałby zakładać konto jak mu bana za kilka dni ściagna,dla mnie to bez sensu
To może ja Strugi Deszczu i Rusłan to ta sama osoba wg twojego rozumowania,przecież można ip sprawdzić
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez hempgreen.

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #60

• 4Elements
  • 4Elements Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Słońce srogo smaży
  • Zebranych lumenów: 1281
  •  

•  

Panowie przecież to szybko wypływa na wierzch jeśli ktoś kręci, takie osoby sa po prostu zapamiętywane. Jeśli chcecie tutaj OSów to badźcie fair bo nie jesteśmy banda frajerów.

LaCocaine podchwyciłeś idealnie o co mi chodzi : rozesłałem spore ilości pestek teraz liczę na to że pestki poleca dalej. Nie chomikujcie ich u siebie bo to bez sensu , nie bójcie się oddać nadmiaru pestek bo dzięki temu więcej osób będzie miało możliwość zrobienia własnych i bardzo możliwe że do was wróca nowe geny.

Dodam że zostało tutaj jeszcze kilka osób którym chciałbym podarować pestki, a chcieć to móc. Tylko na chwile się wstrzymam aby zobaczyć co się stanie w przyszłym tygodniu.

Być może znajdzie się ktoś chętny do pełnienia roli pośrednika ? albo zrobimy jakiś konkurs w którym będzie takowe można wygrać.

Póki co to za oknem już prawie ciemno , ja ubieram ciemne ubrania , wychodzę zaraz na dwór zabieram łopatę i idę pokopać :) samo się nie zrobi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez 4Elements.
Otrzymany Lumen od: AS, SensiSoul, Bolek, Pingwin, Edmund Dantes, kajjoje, , LaCocaine

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany