Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Wszystkie zakończone inicjatywy związane z Open Seed ...

TEMAT: Automatyczny open seed by 4e

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #61

• Gandalf
  • Gandalf Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Ten, który nadszedł z Zachodu...
  • Zebranych lumenów: 615
  •  

•  

4E dobra postawa nie próżnować tylko działać, SADZIĆ PALIĆ ZALEGALIZOWAĆ! :D

A odnośnie tematu, dajcie już spokój z prawnymi pierdołami przecież przepisy są od tego by je łamać :evil:

Dobra żartowałem panie adminie :D

Hm, ogólnie rzecz biorąc to ostatnie projekty z wysadzaniem powyżej 100-150 pestek widziałem w wykonaniu maniaków z SOM'a, więc nie wydaje mi się aby początkujący czy może po prostu większość pchała się w tak duże projekty, a jak sam 4E powiedział, brał pestki szczyptami (tzn., dużo pestek) więc jeżeli tego nie wysadzimy to dajemy komuś innemu prosta sprawa.

nie rozumiem po co mają pestki leżakować w lodówce czy szufladzie jak mogą być przeznaczone dla kogoś kto wykorzysta ich potencjał :)

Zresztą jest wiele osób, do których i ja się zaliczam, którzy nie mają na tyle hajsu by kupić nawet nasiona, są takie przypadki zapewne więc darując komuś pestki nie tylko robimy dobry uczynek, ale i szerzymy kulturę konopną jak i stwarzamy bliźniemu warunki do poszerzania pasji :)

A co do przepisów OSOWYCH odnośnie właśnie robienia osób z pestek, które wygraliśmy wcześniej w OS;ach to wydaje mi się, że jest ciut za ostry, ogólnie jak na moje oko nie powinno być takiego ograniczenia (bez obrazy dla adminów), po prostu po co mam np., trzymać w domu lampę z której nie korzystam i która siedzi w kurzy jak mogła by robić za słoneczko w innym ogródku :) Oczywiście wszystko w ramach zaufania do drugiej osoby.

No ale to nie moje forum, ja do niego tylko przynależę tak więc moje gadanie pewno na nic się nie zda :)

Ps. 4E ja zrobię OS'a prawdopodobnie po sezonie, gdyż teraz nie mam za wiele pestek takich, które mógłbym rozdać bo sam będę duży projekt robił, chyba, że wysłałeś mi serio sporą niespodziankę więc może coś ogarnę, tylko nie chcę się ośmieszać wychodząc z osem na 10 pestek, a na sezonie będę robił (bynajmniej usiłował= uczył się) swoje pestki tak więc po sezonie będzie gruby OS z mojej strony, w końcu muszę odpłacić się między innymi tym, którzy podarowali mi pestki na tym forum :)

Pps. 4E dobrze mówi, nie lecieć w ciula bo świat jest mały, a co dopiero takie forum :smoke:

Tyle w temacie, pozdrawiam i jeszcze raz 4E dziękuję :*
ChorielMJ :)

"Ten kraj zacofany, zepsuty, rasizmem zatruty!" :ganja:
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie."
"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy kiedy ma na to ochotę - My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano."
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez Gandalf.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: Edmund Dantes

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #62

• Alien
  • Alien Avatar
  • ... zbanowany
  • ja tu tylko sprzatam
  • Zebranych lumenów: 2609
  •  

•  

elemet

to ja deklaruje ze napewno sie podziele z jakimis zaufanymi osobami ktorzy nie zmarnuja pestek
oczywiscie ludzie z forum
pozdro
g
kto mnie szuka ten mnie znajdzie tam gdzie czuc
ukochana ganje
Otrzymany Lumen od: Bolek,

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #63

• LaCocaine
  • LaCocaine Avatar
hempgreen napisał:
LaCocaine nie oczerniaj innych użytkowników z powodu swoich domysłów,bo niema w nich odrobiny prawdy.
Mam prawo chyba zapraszać swoich kolegów farmerów na forum,a Ty chyba za dużo wyjarałeś i masz jakieś psychozy...
Hahaha to może nowi użytkownicy z 21 to również te same osoby śmieszne i nie zaśmiecaj tematu swoimi jazdami
Ciekawe po co miałby zakładać konto jak mu bana za kilka dni ściagna,dla mnie to bez sensu
To może ja Strugi Deszczu i Rusłan to ta sama osoba wg twojego rozumowania,przecież można ip sprawdzić

w Grudniu przyszliście na to forum i jakoś dziwnym trafem 3 kolerzke przyciągacie po 2 dniach bana jednego z Was , ale " na pewno" to przypadek... :whistle: :blink: :ohmy: :woohoo:

co do jarania "Czasami jest taka nuda , że gubie się w dymie jak rodzynki w domowym cieście" co nie zmienia faktu , że dam sobie wmówić taki tani kicz.

Czy administracja coś z tym zrobi czy nie - u Mnie na pewno nic nie dostaniecie w każdym słowa tego znaczeniu "jest czarna lista a korektor nie istanieje"

wiem ze strugi to rusan po samym tym jak pisze na SB - jest wchuj charakterystyczny ...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez LaCocaine.

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #64

• Zamotasłupany
  • Zamotasłupany Avatar
  • ... kiełkujący
  • ....:::SEED-O-MANIA:::....
  • Zebranych lumenów: 168
zgłaszam się :D

''Może patrzysz na kurwę, myślisz - to kurwa
a sam jesteś kurwą dla kogoś tam
Z wielką chęcią stu rozbójnikom
dałaby dupy niejedna z dam''

....::::SEED-O-MANIA::::...

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #65

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

hempgreen napisał:
To może ja Strugi Deszczu i Rusłan to ta sama osoba wg twojego rozumowania,przecież można ip sprawdzić

Nie ma dostępu do IP przynajmniej nie z poziomu moderatorów to mogę Wam zagwarantować a z resztą w dziale technicznym są odpowiednie informacje; nikt nie będzie Was weryfikował po IP. Jeżeli to szwindel to wcześniej lub później wypłynie na wierzch.

LaCocaine napisał:

Czy administracja coś z tym zrobi czy nie - u Mnie na pewno nic nie dostaniecie w każdym słowa tego znaczeniu "jest czarna lista a korektor nie istanieje"

wiem ze strugi to rusan po samym tym jak pisze na SB - jest wchuj charakterystyczny ...

j.w LaCocaine nie rozdmuchuj afery, może jeszcze utworzymy komisję śledczą, zaraz wysyłam mail do Macierewicza, żeby zalogował się na naszym forum i pomógł wyjaśnić zawiłości hehehe Bacznie patrzymy sobie na rączki a Ty L.C czuwaj bo brak refleksu w tym hobby nie kończy się niczym dobrym.

Luzujcie gumy :peace: :ganja: :peace:
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Bongjour, , LaCocaine

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #66

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Ja tu czuje teorie spisku ,deklaruje się ze rozdam nadmiar i zrobię fotorelke z twoich pestek . Jako młodziak na ,,TYM'' forum zdaje sobie sprawę ze nie wzbudzam zaufania , jako grower gwarantuje ze się nie zmarnują.
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #67

• Bolek
  • Bolek Avatar
  • ... na WEG'u
  • Miły
  • Zebranych lumenów: 193
Cały czas jestem chętny na te zacne kulki, napewno się nie zmarnują. Pozdro

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #68

• SensiSoul
  • SensiSoul Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 1195
  •  

•  

Jak odbiorę przesyłkę i okaże się, że jest spora to możesz na mnie liczyć 4E.
Postaram się podać dalej ich nadmiar ;) I może dodam też coś od siebie ponieważ w weekend chcę zrobić selekcję ziaren które mam zamiar wysiać :ganja:

Pozdrawiam kijanek
Otrzymany Lumen od:

Re:Odp: Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #69

• Rusłan
  • Rusłan Avatar
LaCocaine napisał:
hempgreen napisał:
LaCocaine nie oczerniaj innych użytkowników z powodu swoich domysłów,bo niema w nich odrobiny prawdy.
Mam prawo chyba zapraszać swoich kolegów farmerów na forum,a Ty chyba za dużo wyjarałeś i masz jakieś psychozy...
Hahaha to może nowi użytkownicy z 21 to również te same osoby śmieszne i nie zaśmiecaj tematu swoimi jazdami
Ciekawe po co miałby zakładać konto jak mu bana za kilka dni ściagna,dla mnie to bez sensu

w Grudniu przyszliście na to forum i jakoś dziwnym trafem 3 kolerzke przyciągacie po 2 dniach bana jednego z Was , ale " na pewno" to przypadek... :whistle: :blink: :ohmy: :woohoo:

co do jarania "Czasami jest taka nuda , że gubie się w dymie jak rodzynki w domowym cieście" co nie zmienia faktu , że dam sobie wmówić taki tani kicz.

Co wy śmietnik tu ludzie zaczynacie?, I prosze mnie nie mieszać w wasze sprawy intymne ;)

Automatyczny open seed by 4e 11 lata 1 miesiąc temu #70

• SensiSoul
  • SensiSoul Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 1195
  •  

•  

Potwierdzam odbiór :whistle:

Otrzymany Lumen od: 4Elements

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany