Ważne!
OpenSeed rozpocznie się z dniem kiedy moderacja forum zatwierdzi temat!
Poproszę moda o zatwierdzenie tematu,gdy OS będzie mógł zostać przeprowadzony zaczynamy.
Jakiś czas temu sam potrzebowałem szybkiej pomocy z braku środków na zakup nowej lampy aby nie zawalić i nie ukatrupić moich panienek zimową porą!
\\Ku zdziwieniu jeden user z tego forum zaproponował mi pomoc,teraz chce się odwdzięczyć i zrobić to co wasz kolega zrobił dla mnie !
(4E nie zapomniałem i odwdzięczam się za pomoc przy zimowym grow ).
Do rzeczy!
Mam do oddania kompletny nowy balast hps 100W Philips ( z bulbą 100W Son-T Plus 10700Lumenów która spokojnie wychowa pod sobą kolejne panny! )
Ręczę głową,że balast jest sprawny w 100%!
Zasady OS
- Konto na GLP
- Fajnie byłoby oddać lampę osobie która uprawiała indoora pod CFL a chce pójść krok dalej w stronę mocniejszego oświetlenia HPS.
Uprawa pod CFL nie obowiązkowa jeśli do tej pory uprawiałeś tylko OutDoora! a chcesz spróbować indoora, Wrzuć fotkę z uprawy pod słońcem.
-Zgłoszenia tylko w temacie.
-O adres poproszę tylko zwycięzcę w dniu ogłoszenia wyników,adres leci na paczkę i wysyłam!
-Dostarczenie do 4 dni roboczych od nadania paczki.
-Post z wiadomością,że paczka doszła.
To tyle!
Nie ma co się zrażać,że hps wydziela dużo ciepła! Ze 100W nie ma z tym problemów i można przeprowadzić pod tą lampą cichą uprawę z wiatraczkami PC 12V !
Dla zwycięscy dorzucę niespodzianki do grow.
OS potrwa od dnia zatwierdzenia przez kolejne 14 dni.
Po zakończeniu OS-a zwycięzca zostanie poinformowany w temacie.
Wysyłka oczywiście na mój koszt. Wysyłam TYLKO Pocztą Polską.
PS. Jeśli nie będzie chętnego os konczy się zgodnie z terminem i czekacje na kolejnego OS z lampą.
Pozdrawiam