Witajcie moi drodzy
Mr Konopnego vel Pako po raz kolejny postanowił rozdać trochę ziarna dla forumowiczów GLP
Tym razem jest około 50 sztuk
Amnesia Cake x SKWOG
A teraz warunki:
- zgłoszenia tylko tutaj w temacie, nękanie na pw mnie czy Konopnego do niczego dobrego nie doprowadzi
- w zgłoszeniu należy podać ilość pestek,
- zwycięzców wybierze Konopny bo chce sprawdzić jak radzą sobie jego nasiona u Was pod lampą,
- nie wymagamy powierzchni ani minimalnego Watarzu (

) lamp; chcemy zobaczyć pełen przekrój boxów; od micro po duże projekty,
- osoby deklarujące fotorelacje na forum GrowLike.PRO z wygranych sionek będą brane w pierwszej kolejności;
- wymagamy zdjęć z końcowej części uprawy; finalne foto krzak(ów)a z opisem jak przebiegało grow - problemy, hermy, struktura kwiatu itp. miło byłoby przeczytać również SmokeReport
- nie ma ograniczeń co do stażu na forum, Wasze foto i deklaracja wystarczą w zupełności,
- czas zgłoszeń 3 Tygodnie
Od siebie mogę dodać tylko tyle że przy pierwszym rozdaniu sie zgłosiłem, przeprowadziłem fotorelacje i zostałem podwójnie nagrodzony, pierwsza nagrodą było przezakurwiste palonko które mi wyszło z jego sion a druga nagroda to kolejne ziarno na testy które widac na pierwszym zdjeciu. I tak dla przypomnienia czego mozna sie spodziewać po pestkach Mr. Konopnego
Pozdro