Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Wszystkie zakończone inicjatywy związane z Open Seed ...

TEMAT: Mroczne pestki śmiercionośnej żmii

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #11

• kula00
  • kula00 Avatar
  • ... na FLO
  • Stary dziad
  • Zebranych lumenów: 601
  •  

•  

Cosa_Nostra napisał:
kula00 napisał:

Moje zainteresowanie to terrarystyka od prawie 10 lat hoduje ,rozmnażam i doglądam spore stadko gadów oraz pająków.

Kula jeżeli chciałbyś rozwijać swoje hobby i potrzebujesz do tego kącika na glp daj znać stworzyzmy Ci odpowiedni temacik; pokażesz nam swoje gadziny hehehe
Przepraszam DeathAdder za OT ;)
Jesli będzie ktoś potrzebował porady w temacie szeroko rozumianej terrarystyki to chętnie służe pomocą
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #12

• Orzech
  • Orzech Avatar
  • ... oblany żywicą
  • canabinabani
  • Zebranych lumenów: 1105
  •  

•  

Yo!

na te pestki kusha to sie rzucam jak piesek na wołowinke :D

uwielbiam muze, od dubstepow po klasyczną z malymi wyjatkami, muza jest dla mnie estetyczna, piekna, i do doswiadczania, niczym kobieta ;-)

pozdrawiam i mam nadzieje,ze uda sie zgarnac moja muze czyli 'kush ;)
nadpis?
Otrzymany Lumen od: Bongjour, SensiSoul

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #13

• DEA
  • DEA Avatar
  • ... na wacie
zgłaszam siw ;]

jak mozna to

-Amnesia Haze X Killing Fields x Pakistan Valley
-Amnesia Haze X Killing Fields x Violator Kush

:P lubie hmmm dostawac nasionka, a potem je uprawiać :P

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #14

• zyshu
  • zyshu Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 1
Siema, zgłaszam się.
Moje hobby to rower. Jeździłem na kolarzówkach ale przerzuciłem się na downhill. Mieszkam w dobrych warunkach na jazde jak i na uprawe - totalne zadupie. Lubię się też wspinać. Moim największym sukcesem był w zwszłym roku Mount Blanc. Byłem też na najwyższych szczytach wielu krajów w Europie. Mam nadzieje na pare pestek bo widze, że odmiany bardzo fajne.

Pozdro.
Otrzymany Lumen od: 4Elements

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #15

• MidgetMan
  • MidgetMan Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 36
Dżemdobry. Tak samo jak kula00, jestem terrarystą (nie mylić z terrorystą). Obecnie w hodowli posiadam 6 ptaszników (najwięcej było ponad 20 sztuk tych fascynujących ośmionogów), 2 agamy brodate(rok temu samiczka obdarowała mnie 36 jajkami z których wykluło się 34 małych ognków), 1 pytona królewskiego, kilka młodych sztuk Achatina sp. (taki duży afrykański ślimak) i do tego jeszcze kilka tysięcy karaczanów argentyńskich, żeby brodacze i pająki wykarmić:D Byłoby tego wszystkiego zdecydowanie więcej, lecz warunki mieszkaniowe są takie, nie inne więc moja biologiczna dusza musi cierpieć. Uwielbiam czytać tak samo jak lubię majsterkować, dłubanie mnie odpręża. Ostatnio zmontowałem wiadro do DWC dla papryczek chilli - takie zimowe zastępstwo dla MJ xD Może kiedyś będę mieć możliwość zrobienia indoora. W tej chwili najbardziej mnie interesują pestki outdoorowe. Co będzie to będzie :)

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #16

• Ultima5
  • Ultima5 Avatar
  • ... na wacie
Heh to i ja się zgłoszę, interesowały by mnie pestki na outa tak na wstępie :P
A co do zainteresowań to mam naprawde całą masę, napewno jestem fanem telefonów jak i smartfonów marki Sony, lubię grzebać wgrywać nowe rzeczy, appki jakies motwy itp:P, kolejnym zainteresowaniem jak chyba wiekszosci facetów to motoryzacja, zwłaszcza Hondy i BMW a w dodatku mam 3 papugi małe fajne "bestie" :)

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #17

• SensiSoul
  • SensiSoul Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 1195
  •  

•  

Zgłaszam się.

Fajnie by było dostać coś na OUT najlepiej FEM ;]

Co do zainteresowań to chyba sami się domyślacie...lubię obcować z przyrodą, sluchać dobrej muzyki i czasami chodzić na basen :)

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #18

• staryjez
  • staryjez Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 781
  •  

•  

Zakres zainteresowań, czy spektrum różnych czynności jest dość szeroki.
Niestety na wszystko brak czasu tak więc niektóre z hobby są wykonywane raz w roku inne kilkukrotnie. Co szczegółowo?
Mianowicie - stara motoryzacja (52 letni motocykl), wędkarstwo morskie, jeśli jest czas i trochę złotówek to góry (kocham szczególnie Bieszczady), na jazdę rowerem w terenie już brakuje czasu (ale są jeszcze wyjazdy w spotowy teren),a ostatnio growling :D :ganja:

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #19

• kajjoje
  • kajjoje Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 279
WITAM :) od 10 lat maluje graffiti i nietylko choć ostatnio mało 2 dzieci więc niema za bardzo czasu i pieniędzy ale ciągle do tego wracam lubię filmy o tematyce pociągowej ;) no i nasza kochana roślinka nie tylko kwestia uprawy(outdoor,4 sezony zaliczone)niestety dla indoora brak warunków :( ale wszystko co z nią związane pośrednio i bezpośrednio(akcesoria i wykorzystanie)oczywiście najważniejsze są moje dwie córeczki którymi się opiekuje i kocham ale na pare pestek outdoor no i może jakaś odmianke która się sprawdzi pod naszym niebem napewno znajde troche troski i czułości w przyszłym sezonie dla tych pesteczek :silly:

Mroczne pestki śmiercionośnej żmii 11 lata 6 miesiąc temu #20

• mpo95
  • mpo95 Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 1
Witam.
Jeśli chodzi o zainteresowania to mam ich całe mnóstwo począwszy od dobrej polskiej muzyki rap. Uprawiam również sport :P (siatkówka,koszykówka),trochę majsterkuje(wszystkie elementy elektroniczne i mechaniczne które można rozebrać i złożyć np. w celu naprawy :silly: ). Po nieudanych próbach tegorocznego outa :( zbudowałem boxa i po 5 dniach od jego uruchomienia nic nie wskazuje na to żeby ta próba zakończyła się fiaskiem(myślę nad rozpoczęciem fotorelacji,jeśli nie z tych roślinek to z następnych). Motoryzacją interesuje się w szeroko pojętym zakresie(samochody,motocykle,nowinki,czasem lubię obejrzeć F1 :D ) Lubię wiadro przed jakimś filmem z czasów świetności polskiej kinematografii(Kiler,Kariera Nikosia Dyzmy,Vabank). Jeśli moje próby indoor wyjdą pomyślnie to planuję kolejne skrzyneczki a niezależnie od tego w następnym sezonie spróbuję stawić czoła uprawie out(mam nadzieję, że tym razem się uda).
Ostatnio zmieniany: 11 lata 6 miesiąc temu przez mpo95.
Otrzymany Lumen od: Koza

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany