Witam wszystkich serdecznie.
Kurz który wzbił się w powietrze poprzez ostatnie lekkie zamieszania, zdaje się powoli opadać, i przesłonił mi w głowie pomysł na Open Seed:)
Mam w lodóweczce trochę pestek, którymi z chęcią się podzielę.
Odmiany jakie posiadam to:
-OUT MIX REG - totalna mieszanka pestek pod nasze polskie słoneczko.
-
Killing Fields x DackFoot
-
ARNE x DackFoot - obie krzyżówki spod ręki znanego wszystkim WARR-a. Są to regularne nasiona. Liście DackFoot zatracają się przy 3-6 piętrze. Po kolejnym krzyżowaniu powinny powstać porządne DF.
Pierwsze cztery odmiany są to nasiona powstałe w wyniku samozapylenia rośliny potraktowanej STS (Nasiona S1), następne dwie krzyżówki powstały w wyniku zapylenia AHxKF, feminizowanym pyłkiem roślin Pakistan Valley, oraz Violator Kush. Pozostałe odmiany powstały w wyniku niekontrolowanego rozwoju męskich kwiatostanów na większej części roślin niż to planowałem na początku. Jakościowo jedynie co do odmiany La Lybella trafiały się hermy w kilku przypadkach uprawy pod oświetleniem sztucznym, uprawa pod naturalnym oświetleniem nie wiązała się z tworzeniem męskich kwiatostanów.
-BlueBerry
-Mazar
-California Orange Bud
-White Russian
-Amnesia Haze X Killing Fields x Pakistan Valley
-Amnesia Haze X Killing Fields x Violator Kush
-Violator Kush x MIX FEM
-La Lybella x MIX FEM
-L.S.D. x MIX FEM
-Pakistan Valley x MIX FEM
-Medusa x MIX FEM
-Critical Jack x MIX FEM
-Sannies Jack X Killing Fields x MIX FEM
-Amnesia Haze X Killing Fields x MIX FEM
Open Seed będzie trwał póki co własnym życiem. Co to znaczy? Nie chce mi się robić co chwilę nowego konkursu, a nasion trzeba się pozbyć

Nie wiem kiedy się zakończy, ale chcę byście się zgłaszali. W każdą niedzielę będę wybierał dwie, lub trzy osoby które moim zdaniem powinny otrzymać nasionka - co do wyboru nasion istnieje możliwość wyboru, ale może trafić się tak że spakuję jak leci. Każdy ze zwycięzców otrzyma od 5 do 15 pestek - zależnie od mojego widzimisię oraz tego jakie to będą pestki - out mix reg mogę wysłać więcej niż in fem.
Czego od was wymagam? Jedynie zgłoszenia, i krótkiego opisania tego co was interesuje - lubisz motoryzację? Opisz to. Lubisz piłkę nożną? Nie rozumiem czemu, ale też to opisz:D
Każdy kto wygra, nie może wziąć udziały drugi raz.
Wysyłka na mój koszt. Na adresy czekam do środy każdego tygodnia. Nie mam od kogoś adresu, przepada mu szansa.
Zdjęcia pesteczek wrzucę jak tylko uporam się z galerią. Kilka osób już dostało ode mnie nasiona, więc pewnie mogą potwierdzić ich istnienie:-)
Pozdrawiam.