Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

• Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Fotorelacje weteranów

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #11

• Ballantines
  • Ballantines Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 93
  •  

•  

fajnie ze zaciekawil was ten temat... :)

mam na swoim koncie "az" jedna fotorelacje wiec jak cos to chetnie sie udziele... ;)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #12

• Prezes
  • Prezes Avatar
  • ... na FLO
  • Biurokrata
  • Zebranych lumenów: 158
Ballantines napisał:
fajnie ze zaciekawil was ten temat... :)

mam na swoim koncie "az" jedna fotorelacje wiec jak cos to chetnie sie udziele... ;)

Jak już założyłeś ten temat no to daj przykład innym , dodaj swoją zakończona fotorelację w odpowiednim dziale OFF fotorelacji :ganja:

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #13

• Ballantines
  • Ballantines Avatar
  • ... kiełkujący
  •  

•  

przyjmuje wyzwanie... :smoke:

choc weteran ze mnie zaden... :S
Prezes napisał:

, dodaj swoją zakończona fotorelację w odpowiednim dziale OFF fotorelacji :ganja:

mozesz jasniej? daj linka gdzie dokladnie bo jeszcze sie gubie troche na tym forum...

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #14

• 4Elements
  • 4Elements Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Słońce srogo smaży
  • Zebranych lumenów: 1281
  •  

•  

www.growlike.pro/forum/zakonczoneoutdoor

albo
www.growlike.pro/forum/zakonczoneindor

Zależnie od tego co masz , chodź w zdjęcia naszych roślin też nie powinno być problemu :)

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #15

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Lepiej byłoby dodać to w odpowiednim dziale wg specyfikacji, uprawy indoor dla upraw pod lampą i oudoory wg linków jak kolega podał powyżej. Nie obiecuje ale postaram się dodać coś spod słoneczka :)
.. ale zamotałem :P
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #16

• prometeusz
  • prometeusz Avatar
  • ... na FLO
  • Ktoś chce ognia?
  • Zebranych lumenów: 637
  •  

•  

Ja ostatnio siedziałem i przenosiłem moje tematy w dziale sprzętu do uprawy:)
I nie miałem ani jednego zdjęcia na dysku, wszystkie musiałem kopiować z kratki, a konta tam nie mam, więc mogę Wam napisać jak Ja to robiłem.
Wchodzisz na swój stary temat, klikasz prawym przyciskiem myszy i klikasz na "kopij grafikę", otwierasz painta i wklejasz tam grafikę, następnie kasujemy w prawym dolnym rogu logo kratki i możemy wklejać tu :evil:

Tu macie moje tematy z przeniesionymi zdjęciami:
www.growlike.pro/forum/sprzet-dodatkowy/1470-dodatkowe-oswietlenie-wertykalne

www.growlike.pro/forum/wentylacja/1469-wentylator-lazienkowy-z-przystawka-i-mata-jako-kompletny-filtr-weglowy-diy

www.growlike.pro/forum/sprzet-dodatkowy/1467-pomocnik-przy-trymowaniu

www.growlike.pro/forum/sprzet-dodatkowy/1466-bimbrownia

edit:
A mam pytanie o przeniesienie tych relacji z kratki to czy mamy tu na nowo wkleić zdjęcia z opisami? Ma to wyglądać jak moje poradniki czy same zdjęcia?
Ale to tylko moje zdanie...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 miesiąc temu przez prometeusz.
Otrzymany Lumen od: Prezes, Golas, Koza, Tuptuś

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #17

• Ballantines
  • Ballantines Avatar
  • ... kiełkujący
  •  

•  

ja bym byl za tym zeby bylo z opisami... same zdjecia to w galeri mozna poogladac...

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #18

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Każdy opis będzie doskonałym uzupełnieniem fotorelacji ale nie oczekujmy cudów, jak będą fotki to też będzie fajnie wyglądało. Decyzja należy do Was.
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #19

• Prezes
  • Prezes Avatar
  • ... na FLO
  • Biurokrata
  • Zebranych lumenów: 158
prometeusz napisał:
A mam pytanie o przeniesienie tych relacji z kratki to czy mamy tu na nowo wkleić zdjęcia z opisami? Ma to wyglądać jak moje poradniki czy same zdjęcia?

Zdjęcia wraz z opisem były by wskazane . W taki sposób dodana fotorelacja może pomóc osobom ,które będą szukać akurat fotorelacji zbliżonych do parametrów własnego boxa , odmiany konopi czy mocy oświetlenia .
Otrzymany Lumen od: Tuptuś

fotorelacje weteranow 11 lata 2 miesiąc temu #20

• Gandalf
  • Gandalf Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Ten, który nadszedł z Zachodu...
  • Zebranych lumenów: 615
  •  

•  

Też się wypowiem :)

A więc tak, według mnie wszystkie korekty takie jak przenoszenie, dodawanie, nowelizowanie fotorelacji z ubiegłych lat na naszym forum powinny być choć minimalnie opisywane. Kolega (inicjator) podsunął nam bardzo konkretny i fajny sposób. Wiadomo nim minie kilka wiosen forum zapełni się fotorelacjami, do których będzie można w każdej chwili powrócić, ale teraz gdy tak jak już ktoś rzekł, forum świeci młodością to by odegrało ważną rolę w edukacji przyszłych rolników, choćby z tego względu, że na forum mamy masę poradników jak, co, gdzie, po co itd., jednak brakuje opisanych fotorelacji bo czymże jest nauka suchych faktów bez krzty doświadczalnej praktyki? :)

A co do tematu, jak już tak wychodzimy z pomysłami, to przyszedł mi teraz do głowy może i prymitywny na pierwszy rzut oka pomysł aczkolwiek bardzo pozytywny. Mianowicie, na forum mamy wiele OSÓW i wręcz tyle samo konkursów, to prawda. Jednak co jeżeli wprowadzilibyśmy pewną statystykę na bazie, której byśmy dodatkowo mogli coś wygrać? Z czym się to je... Przez cały rok, powiedzmy od 1 stycznia do 1 stycznia (data do ustalenia) każdy członek forum, prowadziłby tu własną działalność, prowadził fotorelacji, pomagał, pisał poradniki itd., w tym samym czasie kto by miał ochotę coś oddać, coś zafundować wysyłał by do jednej z najbardziej odpowiedzialnych osób na forum ową rzecz, a ta osoba dodawała by ten przedmiot do rocznej puli. Na koniec roku administracja forum bądź za sprawą jakiejś ankiety wybierała osobę, która najbardziej zasłużyła się na forum i tejże osobie oficjalnie przeznaczała całą roczną pulę przedmiotów. W skład tych przedmiotów mogłoby wchodzić dosłownie wszystko lecz tylko to co ma sensowne zastosowanie w kulturze konopnej tzn., nawozy, pestki, gazety, kalendarze, koszulki, sprzęt itp. :)

Co wy na to? Dało by się coś takiego zorganizować? To by uatrakcyjniło dodatkowo nasze forum jak i zachęciło wszystkich do udzielania się, pomagania jak i wspierania forum przez co inni mniej doświadczeni mogliby czerpać bezcenną wiedzę :)

Pozdrawiam
ChorielMJ :)
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie."
"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy kiedy ma na to ochotę - My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano."
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: uid

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany