Żeby nie zaśmiecać
wątku zgłoszeniowego napiszę tutaj. Przede wszystkim dzięki za ciepłe przyjęcie mnie do forumowych graczy. Co prawda jakieś tam zdjęcia fragmentaryczne z poprzednich wyczynów wstawiłem na forum, ale fotorelacji nie prowadziłem, więc pomimo ostrożności jaką trzeba zachować z takimi ludźmi załapałem się dzięki Wam do grona laureatów

pakietu GLP za co stokrotne dzięki, pomimo krótkiego stażu.
Koza jesteś głównym organizatorem, więc zwracam się do Ciebie i chcę z góry poinformować, byś przy dzieleniu pestek miał ciut mniejszy problem

i przypadkiem nie miał jakichkolwiek wyrzutów sumienia

. Wiadomo człowiek z natury pazerny, ale złe emocje nie mogą brać góry czy nami rządzić, więc nie mam żadnych życzeń, z pokorą będę wdzięczny za cokolwiek...a nawet jak nic nie dostanę nie szkodzi, może kto inny spożytkuje lepiej(choć wątpie

)
Dużo mógłby słodzić, bo naprawdę jest za co - myślę o funkcjonowaniu całego forum, ale poczekam z tym do pełni sezonu by moje słowa oprzeć na fundamencie, który mam nadzieję będziecie mieli przyjemność oglądać.
Ostatni czas mam bardzo pracowity i tak też zapowiada się do połowy marca, więc rzadko wpadam na forum, ale nie długo przy lolku i piwku nadrobię zaległości

Oby cały sezon Wszystkim forumowiczom upłyną spokojnie bez zbędnego stresu i z dużym plonem...
Podpisano dużo i grubo, ale przede wszystkim z głową, choć tą przy mocnej bani czasem urywa