prometeusz napisał:
To i Ja pozwolę sobie spróbować wybić Ci ten pomysł z głowy.
Pomyśl co się stanie jak już postawisz te 400W, ogarniesz właściciela i pozwoli Ci zmienić zamki, będziesz przeznaczał na to swój czas, panny zaczynają kwitnąć już miesiąc, a tu nagle podczas kolejnych odwiedzin mieszkania na klatce spotykasz kominiarza/gazownika/elektryka/kogoś z administracji???
Przecież w mieszkaniach co jakiś czas są różnego rodzaju kontrole i co wtedy? Wpuścisz tego kogoś? Czy wymyślisz coś na szybko?
Kontrole ? Jak wszędzie są były i będą , nie rozumiem co w tym dziwnego że spotykam kominiarza lub administratora na klatce ?? A co ja K*** sadze na klatce czy w mieszkaniu

? Po drugie i najważniejsze każdy ma prawo wyboru i będzie robił to co chce dlatego ludzie są rożni i tego nikt nie zmieni ani nic . Po trzecie dziękuje za rady oraz pomoc ale co nie które posty nic nie wnoszą nie zależy mi na tysiącach jak co niektórzy piszą ! Po h** mam dawać więcej W na m2 skoro i tak nie będę miał komu pogonić 1 kg , małymi krokami ale do przodu . To by było tyle w temacie jak macie jeszcze coś do dodania ( ale coś co by wnosiło sensownego do dyskusji to śmiało ) Pozdrawiam .
Kowalsky Giełda ? Lokata ? Ty to pisałeś na serio ?