Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ !

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 10 miesiąc temu #221

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

Yogi napisał:
Odwiedziłem ostatnio sklep "kolekcjonerski" z pestkami i miła obsługa poleciła mi Critical Kush i Pineaple Chunk, no i ewentualnie jeszcze LSD z katalogu Barney's Farm. Już byłem zdecydowany na Afgan Kush Special, ale sam już nie wiem. Niby mają więcej mocy i jeszcze trochę CBD, ale z drugiej strony nie chcę przedobrzyć. Ktoś coś doradzi?

Yogi co do medycznej to nie ma tego, że "przesadzisz" z mocą, będzie nawet lepiej. Dawkę i tak się zwiększa, i tak nie wprawiony w boju będzie odczuwał mocny haj. Polecam Royal Highness od Royal Queen Seeds

:bongo:
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 10 miesiąc temu #222

• Yogi
  • Yogi Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 10
Nie chodziło mi o moc, wiem że im więcej THC tym lepiej. Chodziło mi raczej o wymagania panienek pod względem uprawy czy jak na pierwszy grow nie są te odmiany zbyt wymagające
Ostatnio zmieniany: 8 lata 10 miesiąc temu przez Yogi.

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 10 miesiąc temu #223

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  •  

•  

Raczej nie, według mnie te "stopnie trudności" podawane przez producentów to pic na wodę. Większość poleca automaty dla poczatkujących a jednak automaty nie wybaczają błędów... Zadbasz o pH, EC, dobrą ziemię a będzie git. A wydajesz się być kumaty, więc na pewno sobie poradzisz. A w razie pytań mamy tu ekspertów :)

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 10 miesiąc temu #224

• Yogi
  • Yogi Avatar
  • ... kiełkujący
  • Zebranych lumenów: 10
Wiem, czerpię z ich wiedzy całymi garściami :-) jeszcze jedno mnie męczy - gdzie przechować pestki? Mam już kupione ale ruszę z tematem dopiero w sierpniu. Mogą sobie czekać spokojnie na półce, czy gdzieś indziej będzie im lepiej?

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 10 miesiąc temu #225

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  •  

•  

W lodówce będzie im najlepiej :) Pewnie to świeże ziarno, ale nigdy nie wiadomo. Najdłużej zachowują żywotność właśnie w lodówce w suchym, szczelnym opakowaniu :)

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #226

• Mickey Mouse
  • Mickey Mouse Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 479
  •  

•  

czy ktos uzywa u siebie czegos takiego w indoor jak soaker hose, jako metode nawadniania kropelkowego w medium typu koko czy ziemia czy perlit czy inne? jesli tak to prosze o opinie jak sie to sprawuje - jakies sugestie porady dla mnie poczatkującego.

Le­piej jest nie odzy­wać się wca­le i wy­dać się głupim, niż odez­wać się i roz­wiać wszel­kie wątpliwości.

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #227

• KLICZKO
  • KLICZKO Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 5276
  •  

•  

Pomaluj na biało i starczy
pozdrawiam
Jebać "kolegów" w tym hobby trzeba być samotnikiem...

WODA JEST MAGICZNA...
Otrzymany Lumen od: Pingwin

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #228

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  •  

•  

Widzę już się nudzi kolejnemu imbecylowi z #.

Otrzymany Lumen od: Mickey Mouse

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #229

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7810
  •  

•  

cienizna napisał:
co mam wzionść na wyłorzenie boxa???

wydaje mi sie ze foliom bendzie najlepiej bo pomalowanie to najmniej da

Wyłóż słownikem , może Cie oświeci tylko zapytaj mam czy możesz :D
Otrzymany Lumen od: Pingwin, Warrior

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #230

• Mickey Mouse
  • Mickey Mouse Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 479
  •  

•  

sorry ale jak ktos robi nick cienizna to nie moze to byc brane na serio,wiec albo wez poczytaj wszystko dla poczatkującego albo wyjdz z forum bo wypowiedzi są na poziomie dziecka z podstawowki - a to forum to nie podstawowka. łodygi sobie zapal, dobrze kopią.
Le­piej jest nie odzy­wać się wca­le i wy­dać się głupim, niż odez­wać się i roz­wiać wszel­kie wątpliwości.
Otrzymany Lumen od: Warrior, KLICZKO, Boer Van Oranje
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany