Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: [2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again !

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #91

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Dobrze, że wyciąłeś popcorn i tak nic z niego by nie było a tak będziesz miał dorodniejsze pozostałe planty. Moim zdaniem jeszcze wcześniej na SL. Pzdr Marley
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Temat został zablokowany.

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #92

• LaCocaine
  • LaCocaine Avatar
ta martwica to książkowy niedobór potasu i tam na jednym zdjęciu liść miał czerwoną łodygę to z kolei fosfor a , że planty są na flo to jestem pewien na 99,9% nie patrzyłem na 1 str. jakie masz nawozy ale jak masz pk to podlej je i zobaczysz jak odżyją. pozdro

Edit :
Izak napisał:
Bob był by kontent widząc co robisz. Odbłyśnik ustaw tak żeby najlepiej rozpraszał światło i tak go pozostaw do końca. Tymi liśćmi bym się nie przejmował. Normalka że roślina odrzuca te niedoświetlone/nieużywane. Nie przekombinuj z nawozami, rób dalej to co robisz…

Mi wytykasz pomylenie się w poście in i out a Sam nie rozróżniasz chorowania od odrzucania?:D:D :silly: :silly:

www.growlike.pro/forum/glebaoutdoor/1465-niedobory-pierwiastkow-u-roslin#21683

Niedobór potasu (K)

Liście żółkną i/lub brązowieją. Pojawiają się żółte, brązowe lub martwe plamy, głównie przy krawędziach, które mogą być niekiedy zwinięte. Roślina jest za wysoka.

Niedobór fosforu (P)

Liście są ciemnozielone lub czerwono-purpurowe. Łodygi i szypułki mogą mieć czerwoną lub fioletową powierzchnię. Liście żółkną lub zwijają się do dołu i łatwo odpadają. Wzrost jest spowolniony a listki nieduże.

jak chcesz to coś z tym rób jak nie to nie , nie mój cyrk i nie moje małpy pisze to co wiem. Ale Izak jest pro w temacie więc może lepiej postępuj jak On radzi ;)

P.S Izak daj se siana ja CI lizaka nie zabrałem...
Ostatnio zmieniany: 10 lata 7 miesiąc temu przez LaCocaine.

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #93

• Izak
  • Izak Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 442
  •  

•  

Bob był by kontent widząc co robisz. Odbłyśnik ustaw tak żeby najlepiej rozpraszał światło i tak go pozostaw do końca. Tymi liśćmi bym się nie przejmował. Normalka że roślina odrzuca te niedoświetlone/nieużywane. Nie przekombinuj z nawozami, rób dalej to co robisz…

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #94

• Tuptuś
  • Tuptuś Avatar
  • ... na WEG'u
  • Zebranych lumenów: 214
  •  

•  

Mogłeś jeszcze dać foteczkę całości po goleniu :)

Spreader masz już założony?
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe!

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #95

• SkyneT 2.0
  • SkyneT 2.0 Avatar
  • Indoor Killer
  • Sky is back :)
  • Zebranych lumenów: 3207
  •  

•  

To jest ten moment aby zapodac im 100% PK o PH 6,7, one teraz gdy rozpędzają się do kwitnienia potrzebują go najwięcej stąd niedobory potasu i fosforu , Koczka dobrze prawi ;)

zobaczysz jak podlejesz PK to zrobią się z nich niezłe włochacze :D

Następne podlanie PK powinno miec miesce w okolo 5 tygodniu flo, lub 6 aby kwiaty się zbiły w mase i oblały żywicą.

Ale to tylko moja opinia, zrobisz jak zechcesz.

Pozdro Marlej
Niepalący :)
Ostatnio zmieniany: 10 lata 7 miesiąc temu przez SkyneT 2.0.
Otrzymany Lumen od: LaCocaine

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #96

• Izak
  • Izak Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 442
  •  

•  

marlej napisał:

Moim zdaniem tym krzakom nic nie brakuje. Marlej pokazał parę starych wiatraków w kiepskim stanie, ja takich znajduje kilka pod siatką każdego dnia, jeśli za każdym razem miał bym reagować na to podawaniem PK nie wyszedł bym na tym za dobrze…
LaCocaine napisał:
P.S Izak daj se siana ja CI lizaka nie zabrałem...
Nie mam zamiaru wdawać się w jakiekolwiek pyskówki...
Ostatnio zmieniany: 10 lata 7 miesiąc temu przez Izak.
Otrzymany Lumen od: Deja Vu

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #97

• Leo Messi
  • Leo Messi Avatar
  • Indoor Killer
  • RETIRED GROWER
  • Zebranych lumenów: 1775
  •  

•  

Moim zdaniem tez im nic nie brakuje i nie bawilbym sie teraz w zadbe PK. Te liscie sa z dolu a cale rosliny wygladaja dosc energicznie, wiec nie ma sensu zmieniac polityki nawozenia. :D Fryzjer na pewno dobrze wplywnie na jakosc ziobrow bo zrobilo sie za gesto. pozdro
Człowiek wykształcony mówi skomplikowanym językiem o rzeczach prostych. Człowiek inteligentny mówi prostym językiem o rzeczach skomplikowanych.

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #98

• Ace Ventura
  • Ace Ventura Avatar
  • ... indukujący
  • jungle man
  • Zebranych lumenów: 151
Piekne rosliny i zdrowe ! te kilka listów to nic ! :)

pozdrooo
Ostatnio zmieniany: 10 lata 7 miesiąc temu przez Ace Ventura.

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #99

• SkyneT 2.0
  • SkyneT 2.0 Avatar
  • Indoor Killer
  • Sky is back :)
  • Zebranych lumenów: 3207
  •  

•  

To że krzaki są zdrowe i wyglądają jakby im nic nie brakowało to się zgodze, njaprawde piękne ale wiem też że początek kwitnienia to odpowiedni czas na zapodanie troche PK, nawet Canna tak sugeruje, aby podac PK w pierwszym tygodniu kwitnienia.
Niepalący :)
Otrzymany Lumen od: LaCocaine

[2x MH/HPS 600W][2.88 m2][21xINDUSTRIAL PLANT + 4xAK47+ 4xCRITICAL+] Marlej Strikes Again ! 10 lata 7 miesiąc temu #100

• Rusłan
  • Rusłan Avatar
Ale busz, dobrze że zrobiłes im fryzjera.. Teraz cała energia będzie szła wyżej a nie w zbedny popcorn ;).

Pozdrawiam.

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany