Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ !

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 8 miesiąc temu #141

polowe czyli kilka mniejszych szczytow teraz sie koncza dwa mniejsze.
ziemia jakis kronen dalem sporo perlitu i nic nie pomoglo.
nie zagladlem jakies 2-3 dni i zniknela polowa i podlalem teraz patrzylem i widz ze juz bedzie spektakularna resuscytacj jesli sie podniesie.

wkurwia mnie to podlewanie. zajebiscie delikatna roslina :/
przyjme nasiona. Juanita la Lagrimosa : )
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 8 miesiąc temu #142

• Jacek
  • Jacek Avatar
  • Indoor Killer
  • Specjalizacja: Ziołolecznictwo
  • Zebranych lumenów: 3239
  •  

•  

bliskiNatury napisał:
polowe czyli kilka mniejszych szczytow teraz sie koncza dwa mniejsze.
ziemia jakis kronen dalem sporo perlitu i nic nie pomoglo.
nie zagladlem jakies 2-3 dni i zniknela polowa i podlalem teraz patrzylem i widz ze juz bedzie spektakularna resuscytacj jesli sie podniesie.

wkurwia mnie to podlewanie. zajebiscie delikatna roslina :/

Jeżeli przelałeś roślinę to sam wiesz co źle zrobiłeś. Kup sobie wagę kuchenną do 5kg i nie będziesz wiedział więcej co to przelanie, bo rozumiem, że waga w Twoich rękach co nieco szwankuje. ;) Sam robię prosty myk. Gdy przygotowuję docelową donicę: keramzyt + ziemia + perlit to po wszystkim wrzucam ją na wagę. Bez podlania ! Ważę z ziemią prosto z opakowania. Następnie zapisuję sobie tą wartość na doniczce jako waga startową albo jak kto woli wagę minimalną. Gdy sobie już rośnie moja panna to gdy nie jestem pewien czy mam ją podlać, bo np. nie było zbyt gorąco lub nawilżacz mocno chodził wrzucam ją na wagę i patrzę na licznik. Jak nie jest w okolicach wagi minimalnej to czekam. Pamiętaj: lepiej olać niż przelać B)

P.S. Gdy panna jest już na dłuższym flo do wagi startowej dodaję min. 400 g (waga mokrego + korzenie).

Powodzenia !
Jacek :stoned:

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #143

• Mazar
  • Mazar Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 842
  •  

•  

Siema mam problem , rosliniki sa juz od 21 dni na fp 12/12 i dzisiaj mnie cos wzielo patrzę a tu swiatlo w środku nocy się swieci , automat czasowy ustawiony byl na caly czas na wlaczony. Zrobiłem to wczoraj albo z 3 -4 dni temu przy pracach w pomieszczeniu pewnie jakoś niechcący. Pytanie co sie im teraz stanie , dlugo to przeciągnie indukcje , pochermia się.? Są to super skutki sezonowe , sory i pozdo :peace:

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #144

jak rośliny są twarde to powinno być ok ... raczej
przyjme nasiona. Juanita la Lagrimosa : )

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #145

• Aby Z Głową
  • Aby Z Głową Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 637
  •  

•  

witam nie długo zaczynam micro tym razem odmiana sezonowa super skunk box ma 65cm wysokości czy od początku dać na 12/12 czy 18/6 na dwa tygodnie? Trening lst to o wysokość się nie martwię.

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #146

• Kowalsky
  • Kowalsky Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Karma to Suka
  • Zebranych lumenów: 2296
  •  

•  

Aby Z Głową napisał:
witam nie długo zaczynam micro tym razem odmiana sezonowa super skunk box ma 65cm wysokości czy od początku dać na 12/12 czy 18/6 na dwa tygodnie? Trening lst to o wysokość się nie martwię.

Daj 12/12 typie on a i tak podrosnie na vegu sama z siebie ze dwatygodnie
Karma to Suka
Otrzymany Lumen od: Aby Z Głową

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 1 miesiąc temu #147

• Boer Van Oranje
  • Boer Van Oranje Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 677
  •  

•  

Mam nasiona reguralne i zakładając uprawe od kiełka 12/12 po jakim czasie samiec(jest szybszy) i samica pokażą płeć, tak mniej więcej oczywiście. Czy samiec jak pokaże perflowery odrazu pyli i zapładnia okolice? :unsure:

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 1 miesiąc temu #148

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3328
  •  

•  

Samiec moze co najwyżej pokazać jaja a nie preflowery :p
Dziwie ci sie ze chcesz jechac na regach w boksie bo dzis nawet outdorowsy pisza ze 'nie maja na nie miejsca' ale spokojnie meskie powinny byc wczesniejsze. Jak wiadomo potrzebuja rowniez dojzec zanim zaczna zapylac ;)
Otrzymany Lumen od: Boer Van Oranje

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 1 miesiąc temu #149

• Mazar
  • Mazar Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 842
  •  

•  

yo. skończył mi sie ph metr w kropelkach. na początek znalazłem na pewnym serwisie aukcyjnym Miernik PH-01 i ec Miernik EZ-1 po 70 ziko. warto to kupić? przelecę na tym z jeden cykl ? czy lepiej olać ec i ph metra kupic leprzejszeego takiego do 200 pln albo ec metra ? nie zależny mi na tym aby to służyło 2 lata czy tam uj wie ale zeby mi po 2 pomiarach nie jebło

Drogi początkujący zanim założysz niepotrzebny Temat zadaj pytanie w pierwszej kolejności TUTAJ ! 9 lata 1 miesiąc temu #150

• KLICZKO
  • KLICZKO Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 5276
  •  

•  

Za 70zł to ja bym nic nie kupował. Taki ph metr nie wiadomo do końca czy dobrze bedzie robił pomiary.
To już bym kupił test kropelkowy lub na pałę lał :woohoo:
Ten mam jako zapasowy i sprawdza sie
www.flora-fauna.pl/product-pol-2591-Miernik-HM-pH-temperatura-HM-pH200.html
pozdrawiam
Jebać "kolegów" w tym hobby trzeba być samotnikiem...

WODA JEST MAGICZNA...
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany